HTC lancerer sit nye flagskib One A9 med fokus på personliggørelse, lyd og billeder

I kølvandet på Apples 6S-launch skyder de andre store smartphone-producenter igen med deres nye flagskibe. Her til aften var det HTC’s tur.

De lancerede HTC One A9, der satte fokus på god lyd, gode billeder og muligheder for at personliggøre skærmens temaer. Hvis vi starter med det sidste, så har brugere mulighed for at vælge mellem 2.300 forskellige temaer. Derudover kan man designe sit eget. Kameraet er på 13 MP og har ny billedstabiliseringsteknologi, der skal gøre billeder klare selv i begrænset lys og med lange lukketider. HTC One A9 har en indbygget forstærker, der gør lydkvaliteten bedre end CD-kvalitet og giver det dobbelte output i forhold til andre førende smartphones. Det betyder, du kan spille ekstra højt.

Én af fordelene ved HTC One A9 er at den kommer med den seneste udgave Android med navnet Marshmallow – det er den første smartphone udover Googles egne Nexus-modeller, der har det. Det betyder, at styresystemet er opdateret til de nyeste sikkerhedspatches. Modellen kommer dog stadig med HTC modificerede Sense-styresystem. Derudover understøtter Marshmallow også Android Pay, så du ikke behøver at hive dankortet frem for at betale længere.

Desuden har HTC One A9 fingeraftrykslæser, Snapdragon 617 octacore-processor, 16 GB hukommelse (der kan udvides til 2 TB) og 5-tommers Full HD-skærm.

Den kommer i fire forskellige farver: Carbon Grey, Deep Garnet Red, Opal Silver og Topaz Gold.

HTC One A9 udkommer i Danmark 30. oktober i Carbon Grey-udgaven til en pris på 4.990 kroner. Den bliver fulgt op af udgaven i Deep Garnet Red i starten af 2016. Modellerne forhandles hos Telia, CallMe, H3G, TDC, Telmore og Elgiganten.

Læs også: OnePlus teaser ny smartphone med navnet OnePlus X

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af