Eloqs tech-vaner: »Jeg tror, mange glemmer at tage en digital pause en gang imellem«

Eloqs tech-vaner: »Jeg tror, mange glemmer at tage en digital pause en gang imellem«

August Fenger aka. Eloq har mange jern i ilden som producer, dj, Cheff-bagmand og AV AV AV-medlem – men når han har tid, elsker han at nørde ud med sin samling af Nintendo-konsoller. Vi tog en snak med ham om hans techvaner.

Hvad er dit yndlings sociale medie?

»Jeg blevet gladere og gladere for Twitter, fordi at størstedelen af mine fans er fra udlandet, og der er Twitter mere udbredt. Jeg har en åben Snapchat, som jeg bruger rigtig meget, hvor alle kan gå ind og se min story. Det er rigtig godt til at slynge en tankestrøm ud – det går så hurtigt, og indholdet forsvinder igen, så du behøver ikke at tænke så meget over, hvad du lægger på«.

Hvilken var din første mobil?

»Det var en Nokia 3310. Det var det den trendy ungdomstelefon dengang – alle havde den i hvert fald. Jeg elskede den. Så sent som for en måned siden har jeg faktisk eftersøgt, om der er nogen der har en liggende, der stadig er indpakket, fordi jeg vildt gerne vil have en igen. Den var så kompakt og kunne alt muligt. Der var både spil, og man sms’ede vildt hurtigt, batteriet holdt for evigt og man kunne skifte covers på den«.

3310
Glory

 

Hvad er dit forhold til din nuværende mobil?

»Jeg har en iPhone, som jeg nærmest bruger konstant. Den er mit lille kontor, fordi jeg aldrig rigtig er et sted længe af gangen. Jeg bruger den også meget til spil – jeg er stor spilnørd. Jeg har spillet rigtig meget ‘Kingdom Rush‘, der er et tower defence spil til iPhone. Så spiller jeg ‘Hearthstone’, der er et online kortspil. Jeg er også ret vild med ‘Jetpack Joyride’, men jeg skifter hele tiden ud i spil og apps. Jeg elsker at være inde på App Store og finde nye udviklere. Nogle gange falder man over noget, der er virkelig sjovt«.

Hvad er din favorit-konsol?

»Jeg er kæmpe Nintendo-nørd og ejer alle konsoller, de nogensinde har udgivet. Jeg bruger min Nintendo 3DS rigtig meget. Når man rejser så meget, er den virkelig perfekt. Nu kan du få 3D-remakes af Nintendo64 spil, og det er genialt for mig, for det er det, jeg har spillet hele mit liv, og nu kan jeg samle det hele på den her lille maskine«.

Hvad er dit yndlingsspil lige nu?

»Lige nu spiller jeg 3D-versionen af ’Legend of Zelda: Majoras Mask’. Det er mit absolutte yndlingsspil, og der har længe været snak om, at det skulle genudgives til 3DS – men det rygte blev manet til jorden af Nintendos chef, så alle fans var meget skuffede. Sidste år annoncerede de så alligevel ud af det blå, at det blev genudgivet. Jeg kan huske, at jeg faktisk fældede en tåre, fordi jeg havde glædet mig så meget, men vidste at det ikke kom til at ske – og så skete det alligevel. Zelda er klart min yndlings-spilserie«.

Hvad er dit første minde med elektronik?

»Da jeg var meget lille og stadig boede i Sverige, kan jeg huske, at min far og mor spillede ’Prince of Persia’ på deres Macintosh. Det er sådan et sidescroller-spil, hvor du hopper og kravler. Jeg kan huske, at jeg har siddet og set på det, og når jeg hører lydene i dag, får jeg helt nostalgitrip og kommer tilbage til en lejlighed, jeg næste ikke engang kan huske, fordi jeg var så lille – måske var jeg fire år gammel«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad er din favorit-gadget?

»Det må være min Nintendo 3DS«.

Hvad er det fedeste ved ny teknologi?

»Det er en spændende tid, fordi tingene bliver mindre og mindre, hurtigere og hurtigere og kan rumme større og større filer. Det går nærmest så hurtigt, at du ikke kan følge med. Mange ting, som virkede som det vildeste sci-fi shit, da jeg var ung, kan man købe i dag – for eksempel ure du kan tale til eller 3D-hologrammer«.

Eloqq
Eloq inden koncertstart med Av Av Av på Vega.

 

Hvad er nedturen ved ny teknologi?

»Jeg tror, at mange mennesker, der ikke sætter æstetik højt, glemmer, hvor fascinerende det kan være at sætte en vinyl på eller bare tage i sommerhus og glo ud i luften. Jeg tror mange glemmer, lige at tage en digital pause en gang imellem«.

Hvad er det sjoveste, du nogensinde har set på Internettet?

»Der er virkelig mange ting, og jeg føler, at jeg burde kunne finde på noget bedre end det her, men eftersom det bare dukker op i mit hoved med det samme, så er det nok fordi, jeg virkelig synes, det er meget sjovt. Det er en video af en tyrkisk mand, der råber ad sit æg«.

Læs også: TopGunns tech-vaner: »Jeg kan godt lide at se porno. Det er dope.«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af