‘The Shining’ genindspillet i fjerkræ-forlystelsespark er en sygeligt bizar omgang

‘The Shining’ genindspillet i fjerkræ-forlystelsespark er en sygeligt bizar omgang

Har du nogensinde tænkt over, hvordan ‘The Shining’ ville se ud, hvis Jack Nicholsons karakter Jack Torrance var bestyrer i en forlystelsespark med hønsetema i stedet for et hotel? Nej? Underligt.

Nå, men amatør-filmskaberne Nick DenBoer & Davy Force har alligevel valgt at omdanne Stanley Kubricks gysermesterværk til en væsentligt mere fjollet, men ikke mindre sjæleforstyrrende trailer, hvor høns og ultrastærk barbecuesauce spiller centrale roller.

Det er mildest talt en bizar, men unægteligt også underholdende omgang. Uden videre omsvøb:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvordan er idéen til sådan en twisted trailer opstået? Nick DenBoer og Davy Force arbejder begge visual effects og har længe drømt om, hvad man kan gøre ved gamle film, ved at trække dem igennem de nye digitale films effektblender. George Lucas ville være stolt.

Traileren blev i øvrigt vist på Sundance (!), som et forsøg på at se, om der et marked for hvad filmskaberne kalder cinegraffiti. Hvis du blev hooked af det smukke remix af én af filmhistoriens mest isnende one-liners findes det på Soundcloud.

Læs også: Internet-guld: “Komedien” ‘The Martian’ får det tykke lag dåselatter, den mangler

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af