Musikken bliver social: Del musik fra Spotify direkte i Facebook Messenger

Musikken bliver social: Del musik fra Spotify direkte i Facebook Messenger

Facebook Messenger startede som en smart sidefunktion til Facebook, men har efterhånden bevæget sig over og er blevet den næste mest centrale del. Mange bruger i dag Facebook Messenger, som de brugte SMS for 2-3 år siden. Facebook bliver ved med at udvikle Messenger med nye features som stickers, lydklip, Strobe der laver GIFs og andre sjove og brugbare features. Seneste skud på stammen er musikdeling via Spotify.

Inde i Messenger finder du en rækker ikoner hvor du kan tage et billede, uploade et billede fra telefonen eller optage et lydklip. Yderst til højre er der en ’Mere’ sektion illustreret med tre prikker. Her kommer en lang række af apps, som har en integreret funktion i Messenger. Og nu er Spotify altså kommet på denne liste.

Når du trykker på Spotify bliver du smidt over i Spotify-appen, hvor du kan søge efter det nummer du ønsker at dele. Under søgefeltet vises den sang du afspiller nu, tidligere afspillede sange og tidligere søgninger. Når du har fundet den rigtige sang eller playliste, bliver du sendt tilbage i Messenger, hvor du kan sende eller annullere.

Når sangen eller playlisten er sendt afsted, vises coverbilledet i chatten, og kan afspilles i Spotify-appen af alle der deltager, blot ved at trykke på billedet. Det er virkelig velintegreret og så afgjort en velkommen feature.

Læs også: Spotify introducerer Fresh Finds: Ugentligt opdaterede genre-playlister med upcoming kunstnere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af