Se eftertænksom Præsident Obama tale om Apple, Snowden og memes til SXSW

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musik-, film- og tech-festivalen South by Southwest i Austin, Texas skød i weekenden årets Interactive-del i gang med en keynote-tale fra en særdeles veloplagt Præsident Barack Obama, der rettede sine budskaber mod tech-branchen.

I den knap timelange tale nåede Præsident Obama både omkring klimaproblemer, motorkontorer og Apples forestående krypteringsretssag med FBI. Hans hovedbudskab var dog, at tech-branchen sidder med løsningen på en stor del af klodens udfordringer, men at vi ikke skal vente på, at teknologien løser dem selv. Yes we can-sloganet omfatter også tech-branchen, var hans besked.

Samtidig var han også åbenmundet og eftertænksom om de forestående både praktiske, men også mentale udfordringer, som USA og verdens står over for, når han ikke længere er præsident. Han viste i øvrigt sine evner som ungdommens præsident ved at citere ‘Thanks Obama’-memet, der som regel bliver brugt til at ironisere over, at alt ondt i verden – såsom regnvejr og modvind – stammer fra Obama-administrationen.

Læs også: Digi-snack: Sammenklippet Barack Obama synger The Weeknds ‘Can’t Feel My Face’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af