Stor emoji-revolution på vej: Snart kan du ændre hårfarver og køn efter behov

Stor emoji-revolution på vej: Snart kan du ændre hårfarver og køn efter behov

En ny, stor emoji-opdatering er på vej. Med opdateringen vil det blive muligt at ændre emojis til at passe lige det behov, du har. Det vil gøre det muligt at ændre hårfarver, køn, og ikke mindst retningen for emojis.

Med opdateringen vil man eksempelvis i teorien kunne ændre de dansende mademoiseller til brune mænd med kort, rødt hår – hvis man har behov for det. Men det vil også gøre det muligt at ændre retning på øjne- eller kysse-emojien, pege pistolen eller sværdet til højre eller venstre eller få løberen til at løbe mod højre, osv.

En anden del af forslaget går på at omfavne regionale flag, såsom Skotland eller Californien.

Opdateringen bliver lige nu behandlet af The Unicode Consortium, der står for udviklingen og standardiseringen af emojis verden over. De skal først have input fra de store distributører af emojis, såsom Facebook, Apple og Google, omkring implementeringen af de muligheder.

RedEmoji
Opdateringen baner forhåbentlig vej for den længeventede rødhårede emoji.

 

For nylig blev det muligt at redigere hudfarven på en række emojis, så de matcher den, man identificerer sig med. For The Unicode Consortium er den nye opdatering endnu et skridt i retning af at imødekomme alle de krav, der løbende opstår til emojis.

Det tager tid at implementere så store ændringer i emoji-sproget, så vi kan tidligst forvente at se opdateringen træde i effekt sidst på året.

Læs også: Se de nye emoji-kandidater: Skeptisk emoji, dumplings og spisepinde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af