Klar til en afslappet sommer? Tjek de her stilede joggingbukser til mænd

I næste uge indtager Beyoncé modeverdenen med Ivy Park som endnu et bevis på sportstøjet indflydelse på vores tøjvaner. Mændene skal dog ikke snydes. Her er seks par jogging-inspirerede bukser, der blander high-fashion med detaljer stjålet fra sportens verden.

hoodbyair 
Hood By Air
Den sorte sweatpant med hvide detaljer er én af de helt store klassikere indenfor street- og sportswear. Hood By Airs bud er grafisk og selvsikkert med horisontale striber og det eftertragtede ‘HBA’ deklareret i versaler på lårene. Designeren Shane Oliver har i den grad været med til at snige sportstøj med ind i modebilledet.
2.600 kr. hos END. Clothing
y3 
Y-3
Er man fan af sports og high fashion-kombinationen, er Yohji Yamamotos langvarige samarbejde med Adidas bestemt ikke en gal vej at gå. Her har den japanske designer kombineret et par sorte joggingbukser med bindebånd i taljen, et abstrakt lilla og hvidt print, der lidt kunne ligne noget fra iTunes’ visualizer. Det er en ret cool kombination.
1.490 kr. hos Y-3
alexanderwang 
Alexander Wang
Brandets æstetik kan koges ned til to kerneting: Sport og klassisk minimalisme. Her har den amerikanske designer kombineret joggingbuksens tætte ankler og brede taljestykke med et mere klassisk snit i en militærgrøn nuance. Bukserne er lavet i et lækkert scuba-materiale, der giver dem det sporty udtryk, designeren er så kendt for.
2.445 kr. hos END. Clothing
alexander_mcqueen 
Aexander McQueen
Disse fem-lommede joggingbukser får tilført en god dose eksklusivitet gennem sin satinfront, der er kombineret med en almindelig bomuldsbagside, hvor materialerne får lov at tale for sig selv uden de store dikkedarer. En klassisk lynlåsåbning understreger designet og koblingen til almindelige bukser. Det er enkelt og stilet, men selvfølgelig ikke så budgetvenligt.
4.950 kr. hos Ssense
offwhite 
Off-White
Farvekombinationen kan også gå den anden vej på yderst vellykket vis, som på disse bukser, der har fået helt simple logotryk på fronten og larmende hazardstriber på bagsiden – hvis man altså tør kaste sig ud i et par hvide bukser. Og så igen – hvis Skepta kan, kan du også.
1.825 kr. hos Kith
dolcegabbana&nsbp;
Dolce & Gabbana
Sport og blomster? Det italienske modehus’ blomstersignatur og broderede fugle har også sneget sig ind i herrekollektionen. Her blandet med en sportslig, blød silhuet. Det skaber en fed kontrast og hiver bukserne ud af træningssalen og ind i modebilledet.
5.175 kr. hos Ssense

Læs også:

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af