Samsung Galaxy S7 fåes nu i en lyserød version – se den her

Noget tyder på, at forbrugere er vilde med farven rosaguld eller det som almindelige dødelige kalder lyserød. I hvert fald bliver snart sagt hvert techprodukt, der ruller af samlebåndet produceret i en lyserød version. I går var det Apples MacBook. I dag er det så Samsung Galaxy S7 og S7 Edge, der får en My Little Pony-farvet overhaling. Det skriver Samsung i en pressemeddelelse.

Det bringer det totale antal farver til den fremragende smartphone op på i alt fem. Udover farven Pink Gold kan S7’eren fåes i de øvrige poetiske nuancer Black Onyx, Gold Platinum, White Pearl og Silver Titanium

Den bliver lanceret i Korea i dag og vil i løbet af de næstkommende uger få premiere i udvalgte lande rundt om på kloden. Det er endnu uvist, om Danmark florerer på den liste.

Læs også: Test: Samsung Galaxy S7 Edge er markedets bedste smartphone. Punktum.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af