Vild innovation: Ser Samsungs foldbare smartphone endelig dagens lys i 2017?

Vild innovation: Ser Samsungs foldbare smartphone endelig dagens lys i 2017?

Samsungs nye flagskibsmodeller er knapt nok landet, men ifølge kilder arbejder den sydkoreanske techgigant allerede målrettet på at kunne lancere the next big thing til januar 2017: En smartphone der kan foldes op og blive til tablet.

Ifølge det koreanske nyhedssite ETNEWS er Samsungs fokus rettet mod at føre det nye hybridprodukt – døbt smartlet – til produktion i løbet af året, klar til salg i 2017. Smartletten vil kunne klappes op og i som en bog, og i sammenklappede tilstand ligne og fylde det samme som en 5” smartphone. Femtommer-displayet udvides til rundt regnet syv tommer når udfoldet, tæt på de mere mobile tabletmodeller som iPad Mini.

Samsung har længe arbejdet på bøjelige og foldbare prototyper i forskellige afskygninger. Allerede i 2010 viste Samsung mulige smartlets frem til messer. De nye informationer tyder på, at et koncept fra 2013 er det der kommer tættest på designet til Samsungs 2-i-1 smartlet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Konceptvideoen hylder fleksibiliteten af et device der både er smartphone og tablet, men det var ikke før i 2015 at Samsung tog patent på designet. Under navnet ’Project Valley’ har der således de sidste år været rygter om at Samsung ville lancere deres smartlet, men denne gang kommer der mere kød på rygterne.

Hvis Samsungs smartlet rammer butikker i 2017 kan det meget vel gøre firmaet til den nye Apple i form af markedsmonopol og frontrunner-status. Efter Samsungs kritikerroste Galaxy S7 Edge – der i øvrigt er udstyret med samme foldbare OLED-skærm som den måske kommende smartlet – ser det ud til at Samsung gør hvad de kan, for at holde momentum oppe.

Læs også: Test: Samsung Galaxy S7 Edge er markedets bedste smartphone. Punktum.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af