Samsung lancerer en Batman-version af Galaxy S7 Edge – inklusiv Batman-ikonet i guld

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Samsung er endnu engang teamet op med en superhelt for at lave en særlig version af deres flagskibssmartphone. Denne gang er Batman kollaboratøren i den noget arbitrære anledning af, at mobilspillet ‘Injustice: Gods Among Us’ er ude – og har været det siden 2013. Spillet er et kampspil, der samler alle DC’s helte og skurke.

Batman er den eneste af disse, der indtil videre har fået æren af at blive foreviget som smartphone. Han er til gengæld også helt komplet med et specialdesign af både karosseri og styresystem, et specialdesignet Samsung VR-headset, et Batsuit-inspireret cover og tilmed en Batarang beklædt med guld.

Batman-versionen af Samsung Galaxy S7 Edge er ude 13. juni, men prisen og tilgængeligheden i Danmark er endnu ikke offentliggjort. Du kan læse mere om kollaborationen på Samsungs site.

Læs også: Bekræftet: Samsung lancerer Iron Man-smartphone i udvalgte lande

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af