Slender Man-memet bliver til horrorfilm og sandsynligvis spil i 2017

Slender Man-memet bliver til horrorfilm og sandsynligvis spil i 2017

I sidste uge begyndte der at gå rygter om, at det populære meme ‘Slender Man’ ville blive omdrejningspunktet for en film fra Sony-studiet Screen Gems. Filmen er sat til at udkomme i 2017 og skulle efter sigende allerede have et manuskript klar.

Nu har New York Times så tilføjet, at rettighederne til karakteren er blevet blevet solgt til Mythology Entertainment, Madhouse Entertainment og It Is No Dream Entertainment, der sammen planlægger at lave tv og sandsynligvis spil baseret på den langlemmede, ansigtsløse karakter.

Slender Man kan dateres tilbage til 2009 og internetforummet Something Awful. Billederne er skabt af brugeren Eric Knudsen, der dengang postede under navnet Victor Surge. Han forklarede, at Slender Man holdt til i skove og kidnappede og dræbte børn og akkompagnerede skrækhistorien med et photoshoppet billede af en gruppe tilsyneladende opskræmte børn med en bleg, høj, ansigtsløs skikkelse i baggrunden. Børnene er aldrig blevet set siden – meldte historien til billedet.

Siden er myten og memet blevet udvidet og elaboreret på gennem en masse historier på Creepypasta-wikisiden og hjemmelavede videoproduktioner, designet til at udbygge internettets skumlere sider.

Historien om Slender Man-memet fik en særligt uhyggelig dimension, da to 12-årige piger i 2014 lokkede deres jævnaldrende veninde ud i en skov for siden at dolke hende 19 gange og efterlade hende døende. De gjorde de efter egne udsagn for at forsøge at tilfredsstille Slender Man. Veninden overlevede, mens de to piger står til straffe på op til 65 år for drabsforsøget.

Det er ikke første gang, vandrehistorier bliver til horror-produktioner, men så vidt vides er det første gang, de så tydeligt har rod i et internet-meme.

Læs også: Siri er lige så skæbnessvangert uduelig som HAL 9000 i denne ‘2001: A Space Odyssey’-sketch

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af