Smartwatch-succesen Pebble udvider med iPod Nano-agtig løbetracker og to nye ure

Smartwatch-succesen Pebble udvider med iPod Nano-agtig løbetracker og to nye ure

Tredje gang er lykkens gang. Men for Pebble kom medgangen med det samme, da det under deres første lancering i 2012 endte med at samle rekordhøje 10 millioner dollar ind på Kickstarter (målet var 100.000 dollar) til deres dengang hidtil usete nybrud: Et smartwatch.

Anden gang løb Kickstarteren op i 20 millioner. Nu er Pebble for tredje gang tilbage på Kickstarter med tre nye produkter.

Pebbles sortiment udvides med to smartwatches og en lille, firkantet device. Devicen kan som udgangspunkt bedst beskrives som en iPod Nano til Spotify med indbygget GPS. Men den kan også programmeres til at sende forudbestemte sms’er (eksempelvis i nødsituationer) og er i det hele taget en ret smart minicomputer, der lader dig efterlade mobilen hjemme, når du tager en løbetur.

Hovedattraktionen er dog stadig Pebbles smartwatches. Med dets sædvanlige lavpraktiske approach til navngivning lancerer Pebble to nye modeller: Pebble 2 og Pebble Time 2.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pebble 2 er basisuret, der kan lidt af det hele. Det kommer i fem farver, er prissat billigt til 129 dollar (cirka 850 kr.), kan holde strøm i op til en uge og er vandafvisende. Desuden kan Pebble 2 monitorere din hjerterytme, i overensstemmelse med firmaets nye fokus på fitness. Uret er det bedste eksemplar på hvad Pebble gør godt: Smartwatches der er lette, billige og lidt retro.

Pebble Time 2 er premium-modellen. Med Pebble Time 2 er dit smartwatch udstyret med hjerterytmelæser og activity tracker, og er i det hele taget designet til at holde styr på din daglige gang. Derfor er der også let adgang til dine kalenderaftaler. Uret bliver sat til salg med et lidt højere prismærke, 199 dollar (cirka 1.300 kr.), men har også ekstra funktioner og et strømlinet design, i forhold til lillebror Pebble 2.

Pebbles smartwatches virker med både iOS- og Android-smartphones.

Som sædvanligt er Pebbles Kickstarter kommet usædvanligt godt fra start og har i skrivende stund tiltrukket over $5.5 millioner. Målet var denne gang sølle én million dollar.

Læs også: OnePlus lancerer deres næste smartphone i VR: Åbner mulighed for at købe tidligt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af