Dagens WTF-øjeblik: Desiigner i bizar modevideo

Dagens WTF-øjeblik: Desiigner i bizar modevideo

Selvfølgelig vil man gerne have fat i en af tidens hotteste rappere for at skabe lidt opmærksomhed, men alligevel. Vogues video, der blander Desiigner, hans hit ‘Panda’ og en badetøjsmodel, er flot, men mest af alt bare mærkelig.

Det ville være interessant at høre den brainstorm, hvor det pludselig gav mening at blande en sang, der langt hen ad vejen handler om at sælge stoffer, med modellen Andrea Diaconu i forskelligt badetøj på gaderne omkring Wall Street.

I det mindste er Desiigner underholdende som altid – også når han laver sin egen version af tai chi.

Hvis du har problemer med afspilleren, så se videoen HER.

Læs også: Kanye West deler nyt track ‘Champions’ – første skud fra ‘Cruel Winter’ feat. Gucci Mane, 2 Chainz, Desiigner m.fl.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af