Kanye West deler nyt track ‘Champions’ – første skud fra ‘Cruel Winter’ feat. Gucci Mane, 2 Chainz, Desiigner m.fl.

Kanye West deler nyt track ‘Champions’ – første skud fra ‘Cruel Winter’ feat. Gucci Mane, 2 Chainz, Desiigner m.fl.

For fire års tid siden samlede Kanye West tropperne på sit G.O.O.D. Music-label for at udgive fællesalbummet ‘Cruel Summer’. Trods et lunkent resultat og en ditto modtagelse af sommerskiven er Kanye nu ved at gøre alvor af en efterfølger i form af ‘Cruel Winter’, der nu har fået sin første officielle single, ‘Champions’.

En stærk del af G.O.O.D. Music-slænget er samlet på ‘Champions’ – en clique, som Kanye i et interview (iflg. CoS) har omtalt som ‘The Avengers of Rap’. Linjerne leveres af Kanye selv, Big Sean, Travis Scott, 2 Chainz, Desiigner, Yo Gotti, Migos’ Quavo og den netop løsladte Gucci Mane. På produktionssiden finder vi desuden Lex Luger, A-Trak, Mike Dean – og igen Kanye himself.

‘Champions’ røg allerede i æteren tidligere på måneden via Los Angeles’ Real 92.3, men nu er singlen altså også røget ud til os andre uden L.A.-frekvens. Kanye lover desuden, at en 12-15 minutter lang version af nummeret er på vej, hvor samtlige G.O.O.D. Music-kunstnere skulle være med på beatet. Indtil videre er den foreløbige version ude i omdrejninger, og den har tilmed fået sig et nydeligt, minimalistisk cover. En skam, at det så bare ligner Arctic Monkeys’ ‘Suck It and See’-cover fra 2011 til forveksling…

Hør ‘Champions’ herunder, og sammenlign desuden med Arctic Monkeys-coveret nederst.

Læs også: Se Kanye West og Desiigner spille ‘Panda’ før kaos brød løs i New York

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

G.O.O.D. Music Arctic Monkeys

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af