Se Kanye West og Desiigner spille ‘Panda’ før kaos brød løs i New York

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var muligvis den dobbelte skuffelse, der forårsagede det enorme kaos i New York i går, da Kanye West måtte aflyse en koncert hele to gange på én dag. Første gang på grund af ekstreme vejrforhold til den årlige Governors Ball Music Festival, og anden gang blot på grund af ekstreme forhold, for nu at sige det ligeud.

Koncerten på Webster Hall, som skulle have ageret plaster på såret, blev aflyst af sikkerhedsmæssige årsager, simpelthen fordi for mange mennesker var mødt op til pop-up showet, som West og co. overraskende planlagde på dagen, da de allerede var samlet i byen.

Tidligere på aftenen havde hele G.O.O.D. Music-crewet nemlig spillet til Hot 97’s Summer Jam, selv om kun Pusha T, Big Sean og Desiigner stod på programmet. Her lykkedes Kanye West med at overraske newyorkerne, da han gik på scenen og spillede både ‘Panda’ og ‘Father Stretch My Hands’ sammen med Desiigner.

Alligevel er det uden sammenligning den unge Desiigner, der stjæler billedet fuldstændig med sin epileptisk energiske performance og ustyrlige dans. Måske er det derfor, resten af crewet står og ser på på behørig afstand.

Læs også: Nedsmeltning hos Colbert – se Desiigners vanvittige fremførsel af ‘Panda’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af