Nedsmeltning hos Colbert – se Desiigners vanvittige fremførsel af ‘Panda’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den 19-årige Brooklyn-rapper Desiigner kunne i går aftes løfte sløret for musikvideoen til ‘Panda’, der blandt andet bød på gæstebesøg fra læremesteren Kanye West, der som bekendt samplede Desiigner på ‘Father Stretch My Hands Pt. 2’. Nu har rapperen så fået sin tv-debut hos Stephen Colbert, og vi ved ærlig talt ikke helt, hvad vi skal tænke.

For rap blev der ikke meget tid til i ovenstående vanvidsshow. Det er som om, at det ikke rigtig var agendaen for Desiigner, der i stedet brugte tv-tiden på at opretholde et fuldstændig uoverskueligt energiniveau og ikke lægge meget skjul på, at det meste af vokalen kommer fra et backtrack.

Backtrack or no backtrack, Desiigner kan i hvert fald piske en stemning op – selv om det ikke rigtigt virker som om, at Colberts publikum er det helt rigtige til hans hyperaktive hiphopcirkus.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af