Desiigner cruiser afsted med Kanye West – se den skumle video til ‘Panda’

Kanye samplede som bekendt ‘Panda’ på ‘Father Stretch My Hands pt. 2’ fra ‘The Life of Pablo’, og siden har hit-bagmanden og lærlingen Desiigner indtaget singlehitlisten i USA – selv om han netop har overgivet førstepladsen til Drake. I dag har ‘Panda’ fået en musikvideo, der både byder på gæstebesøg fra netop Kanye og naturligvis den panda-lignende BMW, som er ophav til sangens ‘tema’.

Til takterne af det hektiske track følger vi hovedsageligt Desiigner på gaden, mens han rapper og karakteristisk spasser ud med ustyrlige bevægelser. Der bliver også tid til et cruise med Kanye i føresædet på den førnævnte BMW samt en dramatisk biljagt og donuts (ikke dem man spiser).

Kanye er desuden krediteret som ‘creative’ på videoen (sammen med Paul Geusebroek).

Læs også: Video: Desiigner brækker sig midt i ‘Panda’ – rapper ufortrødent videre

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af