Næste Yeezy Boost lander den 11. juni – få styr på de danske forhandlere

Næste Yeezy Boost lander den 11. juni – få styr på de danske forhandlere

Det bliver en travl uge for Yeezy-fans i næste uge, for Kanye West slipper både sin egen ‘Yeezy 2’-skokollektion og sit næste samarbejde med Adidas.

Rygterne har kørt længe, men nu er det endelig bekræftet, at næste release fra Kanyes skosamarbejde med adidas Originals lander næste lørdag. Det offentliggjorde den tyske skogigant via Twitter i går.

Selv om der stadig er spekulationer om modellen, så synes Hypebeast sikre på, at der er tale om den Yeezy Boost 750 i grå med selvlysende rågummisål, som Kim Kardashian teasede for to uger siden.

Vi har ringet til Adidas Danmark, der har bekræftet hvilke butikker, der får nogle af de eftertragtede sko i næste uge. Vi har også ringet til butikkerne for at få mere info. Alt tyder på, at taktikken med at lave raffle for at undgå køer og slåskampe fortsætter. Se listen her:

Adidas Originals Store – laver raffle via Instagram med start mandag den 6. juni.
Naked – hold øje med deres Instagram.
Norse Store – ikke informeret, men laver nok raffle. Hold øje med Instagram.
Rezet Store – laver raffle, følg med på deres Instagram.
Storm – ikke informeret, men regner med at lave raffle via sociale medier.
Støy – ikke informeret endnu
Wood Wood (både i Aarhus og København) – laver raffle. Hold øje med Instagram.

Derudover har Hypebeast skrevet, at Size? også kommer til at få skoene. En repræsentant for den danske butik fortalte, at det i så fald kommer til at foregå via en raffle på butikkens engelske website.

Allerede på mandag har du dog mulighed for at få stillet din Yeezy-craving, når ‘Yeezy Season 2’-skokollektionen kommer til salg. I år har Kanye produceret skoene selv i Italien uden om sit Boost-samarbejde med Adidas. Ud over et par militærstøvler i beige med en slags skumsål er der tale om forskellige afarter af højhælede sko i et prisleje mellem 3.000 kroner og 6.600 kroner. Se dem nedenfor.

Kollektionen bliver sat til salg online via Yeezysupply.com (https://shop.yeezysupply.com/) på et endnu uvist tidspunkt på mandag, hvor ‘Season 2 Zine’ også kommer i salg.
https://hypebeast.com/2016/6/kanye-west-yeezy-season-2-zine

Læs også: Kim Kardashian teaser de næste Yeezy 750’ere på Snapchat

militarycrepeboot_645luciteheel_595suedeheel_445knitankleboot_895highknitboot_995

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af