Årets mest hypede spil er en realitet – ’No Man’s Sky’ er endelig klar til udgivelse

Årets mest hypede spil er en realitet – ’No Man’s Sky’ er endelig klar til udgivelse

Efter fire lange år med usandsynlig meget mediehype, tårnhøje forventninger, forsinkelser og nær-aflysninger, oversvømmelser på kontoret og dødstrusler er ’No Man’s Sky’ endelig færdig.

Hovedudvikler Sean Murray tweetede en meget glad gruppeselfie med diskette i hånden og en flaske champagne i baggrunden:

Tweetet bekræfter at ‘No Man’s Sky’ nu er gået guld: altså at spillet er færdigudviklet og klar til masseproduktion. Det betyder, at Hello Games holder sig til deres seneste udmelding og lancerer spillet til august.

Den 10. august får vi derfor i Denmark endelig mulighed for at udforske det kæmpemæssige univers, tilgængelig på PS4 og PC. Rygterne siger, at forudbestillingerne er gået over forventning allerede, og man kan godt regne med at ’No Man’s Sky’ bliver et af årets absolut mest omtalte udgivelser.

Selvom projektet har været så længe undervejs, er ’No Man’s Sky’ stadig omringet af mystik. Spillet er lige dele overlevelse og udforskning, og med et open-world koncept ulig noget før, er der ingen garanti for at man nogensinde møder andre spillere – selvom det teknisk set er et multiplayerspil.

’No Man’s Sky’ består af over 18 trillioner planeter, der hver især har deres eget unikke økosystem. Der er altså rigeligt at rejse rundt i, mens man langsomt bevæger sig henimod målstregen i universets centrum.

Spørgsmålet er nu bare om spillet kan leve op til det massive hype det lille spilfirma har fået brygget sammen om udgivelsen. Det får vi at se om en måned.

Læs også: ‘Stellaris’: Stærkt vanedannende stoffer til stjerneafhængige

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af