#FAIL: Microsoft forsøger at være nede med de unge, internettet krummer kollektivt tæer

#FAIL: Microsoft forsøger at være nede med de unge, internettet krummer kollektivt tæer

»Hey bae <3«

Det ligner starten på en kikset Tinder-besked, men nej. Sådan begyndte Microsoft en indbydelse til unge praktikanter, og det slutter ikke meget bedre end det starter.

Microsofts fail-mail blev delt gennem Twitter i går og fik hurtigt massiv interesse fra både brugere og medier, der undrede sig over Microsofts mislykkede ungdomsslang som ’hella noms’ og ’lots of drank’.

Det er også let at undre sig over, hvorfor Microsoft sælger arrangementet som en anledning til at drikke sig stiv på en mandag. I virkeligheden er Internetpalooza en temmelig big deal, hvor Google, Facebook, Twitter og Snapchat alle er involveret. For en ung vordende tech-entusiast burde den slags opbakning være salgsargument nok. Men hey, hvem elsker ikke beer pong?

En talsmand fra Microsoft har nu taget afstand fra mailen, i en udtalelse til Gizmodo. Her anerkendte talsmanden, at det var dårlig stil og lovede, at firmaet ville undersøge hvordan mailen var blevet sendt ud uden opsyn.

Men som altid er internettet ret så ligeglade med undskyldninger. Når noget er ude, er det ude. Og Microsoft har allerede en forhistorie for kikset indhold, ligesom deres 2009 ’Hosting Your Party’-video, hvor fire fuldvoksne mennesker står rundt om et bord og diskuterer hvordan man holder den bedste Windows 7 fest. Seriøst.

Derfor var der mange der lige havde en spydig kommentar i baghånden til Microsoft:

Bedre held næste gang, Microsoft.

Læs også: MacBook med gennemført retro-look forbinder 33 års Apple-historie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af