MacBook med gennemført retro-look forbinder 33 års Apple-historie

Det amerikanske selskab ColorWare, der er Apple-produkternes svar på Xzibit i ‘Pimp My Ride’, har netop lanceret en retroficeret version af den nye MacBook. Designet er en fusion mellem MacBook’en – selvfølgelig – og den 33 år gamle Apple IIe, der var med til at gøre Apple til en succes i sin tid.

Farven er naturligvis ændret til det matte beige look, der dominerede den tidlige computerteknologi, tilsat falske udluftningsriste og et regnbuefarvet æblelogo, der lyser op, når den er tændt. Hardwaren svarer til den bedste version af den nye MacBook.

ColorWare laver også en iMac-version, ligesom de tidligere har lavet en retro-version af iPhonen – som dog blev udsolgt på ingen tid. For de mindre nostalgisk anlagte kan man på deres website finde adskillige pimps til blandt andet iPhone, Beats-højtalere og et hav af andre produkter.

Hvis du er hooked på idéen om en retro-version af den nye MacBook, skal du dog rykke rimeligt hurtigt. Der er kun lavet ti laptops med dette design, til gengæld er de også prissat derefter. Prisskiltet lyder på 2.999 dollar, eller små 20.000 kroner.

Læs også: Dengang Apple var underdog: Speciallavede iPhones har det ultimative retrolook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af