Månedens gear og gadgets: Vanvittige smartphones til overkommelige priser

Månedens gear og gadgets: Vanvittige smartphones til overkommelige priser

Juni har budt på et væld af nye gadgets, i alle afdelinger. Der er nye smartphones, trådløse høretelefoner, et smartwatch og et nyt actionkamera. Her er vores liste over de mest spændende nye gadgets, som juni måned har budt på.

SonyXperiaE5

 

1. Sony Xperia E5

Det ser ud til, at billige smartphones er det nye sort. Sony har nemlig opgraderet deres E-linje af budget-smartphones med den nye Xperia E5. Sony Xperia E5 kommer med en femtommer-HD skærm og et 13 MP bagudvendt og 5 MP frontkamera.

Det, som Sony virkelig lægger vægt på ved den nye E5-smartphone, er processoren. Den kommer med en quad-core MediaTek-processor, som for det første yder utrolig godt i forhold til sin pris og for det andet er meget skånsom over for batteriet. Sony lover derfor helt op til to dages batterilevetid. Xperia E5 kommer med 1,5 GB RAM – ikke imponerende, men mere end rigeligt til at løse de fleste af de opgaver, som en smartphone ofte bliver brugt til.

Det ses ofte at der bliver sparet på lagerpladsen i de billige telefoner, og Sony har da også valgt, kun at tilbyde en 16 GB version. Til gengæld det muligt at udvide E5 med helt op til 200 GB med et microSD-kort – rigtig fedt at se.

Sony Xperia E5 er tilgængelig i de danske butikker til en vejledende udsalgspris på 1.333 kroner.

AsusZenfone3

 

2. Asus Zenfone 3

Asus nægter at tabe smartphone-kampen og i år har de taget kampen op med hele tre nye smartphones – Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe og Zenfone 3 Ultra.

De tre varianter af Zenfone kommer i tre forskellige størrelser, med forskellige specs og med forskellige prisskilte. Designet byder ikke på noget afgørende nyt, men ligner dog et high-end design. De kommer med fingeraftrykslæser og er alle bygget i metal.

Zenfone 3 er light-versionen, der kommer med en 5,3 tommersskærm, den spritnye Snapdragon 625 octa-core processor og 3 GB RAM. Den kommer med et 16 MP bagudvendt kamera og et 8 MP frontkamera. Den kommer med 32 GB indbygget lagerplads og mulighed for at udvide med et microSD-kort.

Zenfone 3 Deluxe er mere ambitiøs. Den kommer med en 5,7 tommer AMOLED-skærm, og markedets kraftigste smartphone-processor, Snapdragon 820. Ud over den hurtige processor har Zenfone 3 Deluxe hele 6 GB RAM. Det er lige så mange RAM, som der sidder i den MacBook, som denne artikel er skrevet på. Men det stopper ikke her. Asus tilbyder nemlig helt op til 256 GB intern lagerplads i Zenfone 3 Deluxe. Igen lige så mange GB som der sidder i førnævnte MacBook. Kameraet er lige så ambitiøst som resten af telefonen. Det byder på hele 23 MP og både optisk og digital billedstabilisering. Den kan filme i 4K og tage panoramabilleder, der ender på helt op til 92 MP.

Zenfone 3 Ultra er lidt en mærkelig smartphone – eller phablet om man vild. Den har nemlig en gigantisk 6,8 tommer Full HD-skærm, men kommer ikke med de samme vilde specs som Zenfone 3 Deluxe. Den kommer med Snapdragon 652 octa-core processor og 4 GB RAM. Kameraet er det samme imponerende kamera som Asus har sat i Zenfone 3 Deluxe, og på grund af det kæmpe store format, er der blevet plads til et batteri på hele 4.600 mAh.

Det ser ud til at Asus har bygget et ret imponerende smartphone setup her, men det bedste af det hele er prisen. De tre Zenfone 3 modeller kommer nemlig til at koste henholdsvis ca. 1.650 kroner, 3.300 kroner og 3.150 kroner. Vi er spændte på at se, om brugeroplevelsen kan følge med de imponerende specs. Alle Zenfone 3-modellerne kommer til salg i Europa inden for to uger ifølge planerne.

14041-78feaba538a2cec9f9809f16a5c34bd3

 

3. Blocks Smartwatch

Vi har tidligere haft Blocks smartwatch med i vores gadget liste, men nu fortjener det endnu en plads. Det modulopbygede smartwatch kan nemlig nu forudbestilles. Det var først forventet i maj, men blev udskudt. Nu er det altså endeligt blevet muligt at forudbestille og kan forventes engang i oktober.

Blocks kommer i tre farver. Onyx Black, Sunrise Red og Marble White. Når du bestiller uret, har du mulighed for at vælge fire moduler. Her kan du vælge mellem ekstra batteri, pulsmåler, GPS, lommelygte, programmérbar knap og et modul, de kalder adventure.

Adventure er en sensor, der måler temperatur, lufttryk, højde og fugtighed. Vil du gerne have flere end de fire moduler, der følger med, kan du købe ekstra for 35 dollar stykket. Blocks kan forudbestilles på Blocks’ egen hjemmeside for ca. 2.200 kroner.

SkullcandyWirelessInkD

4. Skullcandy Ink’d 2.0 Wireless

Skullcandy var engang kendt for sit meget farverige design og ikke yderst imponerende kvalitet. De seneste år har de dog formået at lave det ene imponerende sæt høretelefoner efter det andet. I en tid hvor trådløse høretelefoner bliver mere og mere populære, er Skullcandy selvfølgelig også med. Med Skullcandy Ink’d 2.0 Wireless sætter de nye standarder for billige trådløse in-ear høretelefoner.

Ink’d 2.0 Wireless er tilgængelig i sort, blå, rød og hvid/grå. De kommer med en bøjle til at have rundt om halsen, som både giver stabilitet, men også øgede muligheder for interaktion, mikrofonkvalitet og batterilevetid. Ifølge Skullcandy er levetiden på Ink’d ca. otte timer på en enkelt opladning. Til forskel fra mange andre tech-produkter, så plejer disse estimater at passe meget godt, når det kommer til trådløse høretelefoner.

Levetiden kan dog variere meget, alt efter hvor højt dine høretelefoner spiller. Skullcandy er kendt for at lave bastunge høretelefoner, dog ikke lige så tung som f.eks. Beats. Hvis du går og leder efter et par billige trådløse in-ear høretelefoner, med en lyd der er en smule til den tunge side, så er Skullcandy Ink’d 2.0 Wireless et rigtig godt bud.

De er tilgængelige i butikkerne og på Skullcandys egen hjemmeside til ca. 379 kroner.

alternateviews5_28

 

5. Olympus TG-Tracker

Foto-giganten Olympus vil være med i actionkamera-kampen, og med TG-Tracker kommer de med et rigtig godt bud på, hvordan et actionkamera i topkvalitet skal se ud.

TG-Tracker kommer med et aftageligt håndtag, en ultra-vidvinkel linse, billedstabilisator og en flip-ud LCD-skærm. Herudover kommer TG-Tracker med en række sensorer, der samler al den data, du kunne ønske dig fra dine optagelse. TG-Tracker kan måle højde, dybde, luft og vandtemperaturer, geo-lokation, retning og hastighed.

Dette lyder alt sammen meget godt, men et actionkamera skal jo også kunne holde til noget – og det kan TG-Tracker. Det er stødsikkert til en højde på 2,1 meter og op til 100 kg tryk, støvsikkert, frysesikkert ned til -10°C og vandtæt ned til 30 meter. Det er selvfølgelig kompatibelt med alverdens mounts og seler og andet kameraudstyr, og der hører også en adapter med i pakken.

Olympus TG-Tracker bliver tilgængeligt i midten af juli, men kan allerede nu forudbestilles for 2.999 kroner.

OnePlus3

 

6. OnePlus 3

Vi har tidligere skrevet om OnePlus 3, og ladet den høre for blandt andet dens kedelige design. Det kedelige design er dog måske det eneste, der er at sætte en finger på ved OnePlus 3. OnePlus har skabt en smartphone, der gør præcis det den skal, hverken mere eller mindre.

Den kommer med markedets hurtigste processor, Snapdragon 820, har som standard 6 GB RAM og kommer med 64 GB lagerplads. Skærmen kan kritiseres, men hvis en 5,5 tommer AMOLED 1080×1920 skærm er med til at holde prisen nede, så er det et kompromis vi gerne tager. Bag på sidder et 16 MP-kamera som selvfølgelig kan optage i 4K, og frontkameraet er et 8 MP-kamera der kan optage i op til 1080p.

Batteriet er på 3000 mAh og med OnePlus’ egen hurtiglade-teknologi, Dash Charge, kan OnePlus 3 lade op til 60 procent strøm på kun 30 minutter. En halv time i laderen skulle altså være nok til at holde din OnePlus 3 i live en hel dag.

OnePlus 3 kan fås i to farver, graphite (grå) og soft gold. Den kan købes allerede nu på OnePlus’ egen hjemmeside – for første gang uden invitation – og koster kun 2.990 kroner. Imponerende specs til en imponerende pris. Vi glæder os til, at se om den kan leve op til hypen.

QuietComfort_35_trådløse_hovedtelefoner

 

7. Bose QC35

Bose QC25 er kendt for deres gode lyd og fremragende støjreduktion. Med QC35 får du alt det gode fra QC25, men nu i en trådløs pakke. Trådløse høretelefoner er også det nye sort og med smartphone-producenter der fjerner minijack-indgangen i deres telefoner, er gode trådløse høretelefoner efterhånden et must i sortimentet hos producenterne.

Bose lover op til 20 timers levetid på en enkelt opladning og hvis man tilslutter det inkluderede kabel, giver det endnu længere tid. QC35 slukker nemlig automatisk for Bluetooth og bruger kun batteri på at lukke al lyd uden om dig ude. Bose QC35 ser rigtig godt ud, og kommer både i sølv og sort.

De kan købes på Boses egen hjemmeside, men vær forberedt på at betale de sædvanlige Bose-priser. QC35 er et premium produkt, til en premium-pris på 3.149 kroner.

Lenovo-Moto-Z-2016-Press-8

 

8. Lenovo Moto Z

Moto Z er den første telefon fra Motorola brandet Moto, efter at Lenovo har købt Motorola Mobility fra Google. Som nogle af de første, har Lenovo valgt ikke at putte en minijack-indgang til dine høretelefoner i Moto Z. I stedet er der en enkelt USB C-indgang, som altså også kan bruges til høretelefoner. Lenovo har dog valgt at sende en adapter med i kassen, så du ikke nødvendigvis er nødsaget til at købe et par nye høretelefoner.

Moto Z kommer med alt det du forventer af en high-end smartphone. Snapdragon 820, 4GB RAM, 5,5 tommer AMOLED, 32/64 GB lagerplads med mulighed for udvidelse med microSD, 13 MP kamera og 2.600 mAh batteri.

Det lyder godt, men det er kun halvdelen af historien. Den anden halvdel er det, Lenovo kalder Moto Mods. Lenovos bud på en modulær smartphone er ret interessant. Det fungerer nærmest som at sætte et cover på telefonen.  Med et enkelt klik kan du sætte et nyt modul på bagsiden af din Moto Z, og herefter bekræfter Moto Z med et bip. Modulerne gør ikke noget revolutionerende, men giver dig mulighed for f.eks. at tilføje op til 20 timers ekstra batterilevetid til din Moto Z, (meget) bedre højtalere, bedre kamera, en 70” 480p projektor, osv.

Moto Z er et godt bud på en smartphone, der kan gøre smartphone-moduler mainstream. Vi synes i hvert fald, at Moto Z ser rigtig spændende ud.

Den kan købes i butikkerne fra starten af september, men desværre er der intet nyt om prisen endnu.

Læs også: Månedens gear og gadgets byder på vandtætte højtalere og Darth Vaders pladespiller

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af