‘GoldenEye 007’ til Nintendo 64 er blevet genskabt til pc – og det er gratis

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det gode, gamle ‘GoldenEye 007’ fra 1997 til Nintendo 64 holder stadig. Men grafikken lader altså rigtig meget tilbage at ønske. Det har en flok fans rådet bod på ved at udgive en HD-restaurering af klassikeren med opdateret grafik, to nye maps, flere gamemodes, samt opdaterede lyde og karakterdesign.

Restaureringen, der har titlen ‘GoldenEye: Source’, er et passioneret fanprojekt, der har været ti år undervejs. Der har været udgaver af opdateringen fremme tidligere, men nu har spillet altså fået en komplet overhaling for første gang i tre år og står meget mere som et færdigt spil. Det ser da også ganske lækkert ud i videoen herover. Heldigvis har de holdt fast i den komiske kludedukke-effekt på døende spillere, som kendere af det gamle spil vil kunne nikke og le genkendende til.

Den måske bedste nyhed? ‘GoldenEye Source’ er gratis, da udviklerne ikke må profitere på andres intellektuelle ejendom. Det kan hentes HER til pc.

Læs også: Nintendo relancerer NES i mini-udgave med 30 klassiske spil bygget ind

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af