‘No Man’s Sky’ lander nu: De første 20 minutters gameplay og tidlige førstehåndsindtryk

‘No Man’s Sky’ lander nu: De første 20 minutters gameplay og tidlige førstehåndsindtryk

Så oprandt dagen. Årets mest hypede spil får bred premiere i dag til PlayStation 4 i USA. For os og vore europæiske brødre og søstre er i dag dog i morgen. Men hvad betyder en ekstra dags ventetid, når man føler man har ventet siden big bang på ‘No Man’s Sky’, amirite?

Hvis du absolut ikke vil se eller læse noget om ‘No Man’s Sky’ inden du får det i hænderne, så bør du ikke læse videre (men hvorfor har du så overhovedet klikket på artiklen?). De første indtryk af spillet er begyndt at drysse ind fra de store internationale gamingsites.

For eksempel guider videoen fra Gamespot herunder dig gennem de første 20 minutters gameplay og de basale opgaver, man skal løse for at bevæge sig rundt og overleve i spillet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hver spiller vågner på en anden planet, så spiloplevelsen vil være fuldkommen forskellig fra person til person.

Umiddelbart lyder førstehåndsindtrykket fra de spillere, der har tilbragt tid på ‘No Man’s Sky’s 18 trillioner planeter, at det er et spil, der er svært at krølle hjernen omkring.

Ars Technica skriver blandt andet, at ‘No Man’s Sky’ kræver en stor indsats fra gameren og at det stadig mangler at betale sig ind i underholdningsværdi. Men de er pirret nok til at spille videre.

Hos IGN er det umiddelbare førstehåndsindtryk, at ‘No Man’s Sky’ ikke adskiller sig mærkbart fra andre survival crafting-spil, men at elementet med det enorme univers stadig mangler at vise sin effekt.

‘No Man’s Sky’ er efter ti timer kommet bag på Polygon, fordi det på ingen måde er det spil, de havde forventet. Fokus er mere på overlevelse end udforskning, selvom begge dele er elementer i spillet.

Sean Murray, leder hos Hello Games, der står bag ‘No Man’s Sky’, var i går igennem på Reddit til en AMA. Her kunne han blandt andet afsløre, at en stor del af tiden hos Hello Games går med at nyde gamernes planetnavne. Planety McPlanety Face 5 og Poopworld er populære favoritter.

‘No Man’s Sky’ er ude til pc 12. august.

Læs også: En heldig gamer har fået fat i og gennemført ‘No Man’s Sky’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af