Pokémon GO introducerer ny funktion til at finde Pokémons i nærheden

Pokémon GO introducerer ny funktion til at finde Pokémons i nærheden

Da Pokémon GO først udkom havde den en nifty lille funktion til at spotte Pokémons i nærheden. Et til tre små fodaftryk afslørede, hvor tæt på visse Pokémons var. Men funktionen fungerede ikke særligt godt og blev slået fra i løbet af få dage.

I stedet tyede spillere til andre tjenester som Pokévision for nemmere at finde Pokémons, men i forrige uge – under megen virak – lukkede Niantic ned for den mulighed. Men nu har de selv ladet sig inspirere og har introduceret en endnu bedre version af Nearby-funktionen.

Nu er Nearby delt op i to faneblade. Under Nearby kan du se Pokémons i nærheden af Pokéstops. Ved at klikke på den givne Pokémon bliver du henvist til hvilket Pokéstop, du skal stikke snuden imod for at have mulighed for at fange den. Pokéstop er desuden blevet udstyret med en ring, der indikerer nogenlunde, hvad der tæller som nærheden.

Du kan se, hvordan det fungerer herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du markerer en Pokémon og går målrettet efter den giver appen dig nu også en notifikation, hvis den udvalgte Pokémon har valgt at stikke halen mellem benene.

Det andet faneblad hedder Sightings og viser Pokémons, der ikke er i nærheden af et Pokéstop. Disse fremstår med en tot græs bag sig. De er i sagens natur også lidt sværere at finde, men nu ved du i det mindste, om de er i nærheden af et Pokéstop.

Den opdaterede version er i øjeblikket i færd med at rulle ud over hele verden, så du må nok væbne dig lidt med tålmodighed før du får den.

Læs også: Amerikansk Pokémon GO-spiller har fanget ’em all – med lidt hjælp

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af