Samsung løfter sløret for Galaxy Note7 – flagskibet i den koreanske armada

Samsung løfter sløret for Galaxy Note7 – flagskibet i den koreanske armada

Samsung har netop præsenteret deres seneste flagskib Note7, der er en slags storesøster til markedets bedste smartphones netop nu: Samsung Galaxy S7 og S7 edge.

Galaxy Note7 følger designet fra S7 edge. Den største synlige forskel på den og Note7 er, at Note7 kommer med en ny, forbedret version af Samsungs stylus-pen, S Pen, og er en tand større.

Den livestreamede præsentation kunne også røbe at Samsung Galaxy Note7 har en Quad 2.3GHz og Quad 1.6Ghz, Octacore-processor, 4GB RAM og 64 GB hukommelse med plads til microSD kort – op til 256 GB. Den har en 5,7 tommers Super AMOLED-skærm med 2560×1440 pixel, der giver en ret høj pixeltæthed på 518 pixel pr. tomme. Ligesom på edge-modellerne bøjer skærmen i begge sider af modellen, hvilket har en langt stærkere visuel effekt i virkeligheden end på papiret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Batteriet er på decideret fornuftige 3.500 mAh. Frontkameraet er på 5 MP og det primære kamera er på 12 MP (det samme som i S7-modellerne). Den kører Android 6 Marshmallow. Som noget nyt for Samsungs topmodeller har den USB Type-C (den er dog stadig kompatibel med Samsung Gear VR) og fingeraftryks- og irisscanner(!).

Note7 og den medfølgende S Pen er desuden vandafvisende, ligesom S7-modellerne, så man kan bruge den stort set over alt uden at frygte vandskade.

Samsung Galaxy Note7 følger i hælene på Galaxy Note 5, der udkom i 2015, men forbigik Europa. Galaxy Note7 fås dog under vore i himmelstrøg fra 2. september til en vejledende pris fra 6.699 kroner. Den kan forudbestilles fra 16. august.

Den opmærksomme læser vil i øvrigt bide mærke i, at Samsung springer 6 over i rækkefølgen af Note-modeller, så de passer med udgivelses-titlerne for deres Galaxy S-modeller.

Læs også: Halvårets bedste smartphones: Vi vurderer pris, design og den bedste model samlet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af