Tag jer i agt, Disney: ‘Overwatch’-kortfilm er på højde med Pixar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Overwatch’ har løbende udsendt små kortfilm, der skal give spillere et lidt dybere indblik i karaktererne og hvad, der driver dem til at banke hinanden i snørklede arenaer.

I den nyeste kortfilm møder vi krigsrobotten Bastion, der vågner af sin dvale midt ude i en tysk skov. Bastion får en ny ven, og drager derefter ensomt igennem skoven. Bastion er dog stadig en dræbermaskine, hvilket også kommer til udtryk.

Det er en overraskende følelsesmæssig historie, der kunne være en Pixar-film værdig – men i virkeligheden er det spiludvikleren Blizzard, der står bag. Filmen blev offentliggjort på spilmessen Gamescom i Tyskland i går aftes.

I den forbindelse, blev der ud over kortfilmen også offentliggjort andre små-nyheder om ‘Overwatch’-spillet.

Der kommer blandt andet et nyt map i løbet af september, ved navn Eichenwalde. Det er en gammel ridderborg – og Bastion-kortfilmen foregår i skoven rundt om borgen. Derudover har Blizzard fortalt, at der vil komme flere kortfilm, tegneserier og endda en grafisk novelle.

Blizzard brugte også Gamescom til endnu engang slået fast, at alle nye opdateringer til spillet vil være gratis – og det er stadig planen.

Læs også: ‘Overwatch’-kortfilm introducerer Soldier 76 under en regn af krudt og kugler

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af