Apple lancerer iPhone 7 med Carpool Karaoke: Tim Cook og Pharell Williams får et lift

Apple lancerer iPhone 7 med Carpool Karaoke: Tim Cook og Pharell Williams får et lift

For et stykke tid siden købte Apple rettighederne til James Cordens ultrapopulære Carpool Karaoke-koncept. Det fik de så glæde af, da de åbnede dagens præsentation med at lade talkshow-værten give Tim Cook og Apple Music-hjertebarnet Pharrell Williams et lift til eventet.

På turen taler de to blandt andet om den kommende iPhone 7 og dens sikkerhed – uden dog at røbe noget om selve telefonen.

Der var ganske vist tale om en gimmick rettere end en fuld version som vi kender dem, men Tim Cook fik da lov til at synge både One Republic (»I looove One Republic«) og ‘Sweet Home Alabama (han er fra Alabama).

Det ledte i øvrigt op til, at Tim Cook kunne præsentere, at de vil bruge Carpool Karaoke-konceptet som eksklusivt indhold på Apple Music og at de i øvrigt ingen planer har om at nedjustere eksklusivitets-princippet på streamingkrigen.

Du kan se turen her:

Læs også: Carpool Karaoke bliver nyt fast program hos Apple Music

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af