Få styr på dit næste sneaker-køb: Ti kvindemodeller til efteråret

Efter en sommer med mange pastelfarvede sko, har vi fundet nogle mere nedtonede bud, der matcher det kommende grå vejr.

Asics Gel Respector

ASICS 
Følg efterårets nedtoning af farverne med Gel Respector: En model der gennem årene har stået i skyggen af Gel Lyte-serien men endelig kommer til sin ret. Det skyldes, at skoen her kommer i en overdel af monokromt, lysegråt ruskind, komplimenteret af en råhvid sål og ditto detaljer.
1.000 kr. hos Naked


Adidas Stan Smith Primeknit Wool

adidas_wool 
Adidas ser for tiden ud til at ligge forrest i sneaker-kapløbet mod Nike, ikke mindst takket være den allestedsværende NMD-linje. Selv om noget kunne tyde på, at tyskerne i øjeblikket kun fokuserer på at iklæde NMD nye farvekombinationer, har de heldigvis ikke lagt Stan Smith-modellen på hylden endnu.

Senest har Adidas givet den gamle tennissko en overdel af gråmeleret Primeknit med matchende snørebånd og hvid hæl. Hvor Primeknit almindeligvis er vævet af bomuld, har Adidas denne gang gjort brug af uldgarn, der vil hjælpe med at holde fødderne varme.
1.050 kr. hos Adidas


Nike LunarEpic Low Flyknit

NikeLunarEpic 
Oregons helte fra Nike er på banen med en ny løbesko til vinterhalvåret, som, modsat en del andre designs på markedet, går lige så godt til et par jeans eller en nederdel, som de gør til et par løbetights. Der er tale om LunarEpic Low-sneaker, der kommer i en overdel af multifarvet Flyknit og en hvid Lunar-sål.
1.300 kr. hos Nike


Reebok x Kendrick Lamar Classic Leather

REEBOK 
Har du siddet grøn af misundelse og ærgret dig over, at Kendrick Lamars samarbejde med Reebok hidtil kun har været forbeholdt herrerne, så er der nu grund til opmuntring. Det seneste udspil fra samarbejdet består nemlig af en nyfortolkning af Reeboks Classic Leather-model, som kommer i en overdel hvidt læder og mesh, fusioneret med detaljer af gråt ruskind.
590 kr. hos END.


Vans x WTAPS OG Era LX

VANS 
Vans’ mangeårige samarbejde med japanske WTAPS fik for kort tid siden et nyt kapitel, da de smed en række nye modeller på gaden. Blandt andet denne opdatering af Vans’ udødelige Era, som kommer i en overdel af hvidt, imiteret slangeskind, assisteret af en råhvid midtersål og snørebånd.
1.150 kr. hos Goodhood


Adidas by Stella McCartney Ultra Boost

AdidasMcCartney 
Paul McCartneys datter, Stella, har gennem flere år arbejdet sammen med den tyske sportsgigant, hvor hun kollektion efter kollektion udfordrer flere af Adidas’ velkendte skomodeller.

Denne sæson har hun blandt andet taget fat på den populære Ultra Boost og givet den en forfriskende overhaling. Skoen kommer i en guld-lignende overdel med matchende hælstykke, kobberfarvet midterstykke og råhvide detaljer.
1.700 kr. hos MyTheresa


Acne Adriana Napla

AcneAdriana 
Svenskerne fra Acne Studios har gennem flere sæsoner haft den stilrene Adriana-sneaker i deres kollektioner, og på grund af dens minimalistiske design bliver den ved med at være interessant.

Nu kan modellen blandt andet fås med en banan eller en donut printet på overdelen, men du kan også holde dig til den sikrere udgave i præget, beige kalvelæder med matchende gummisål. Og så kan du selv vælge, om du vil have den firkantede smiley på dine snørebånd eller ej.
2.500 kr. hos Acne Studios


New Balance W991 ‘Cappucino’

NewBalance991 
Skomagerne fra New Balance er som regel en anelse dyrere end deres konkurrenter fra Adidas og Nike, men i New Balances tilfælde følger prisen faktisk kvaliteten, hvor både pasform og komfort er helt i top.

Et godt eksempel er Steve Jobs’ foretrukne model, 991’eren, der til efteråret kommer i en overdel af beige mesh og ruskind med grå og sølv detaljer.
1.500 kr. hos Støy


Common Projects Achilles Low

CommonProjects 
Common Projects er og bliver et sikkert valg uafhængigt af årstider. Den velkendte Achilles Low er denne sæson blevet iklædt en overdel af gråt læder med matchende sål og snørebånd, hvor den eneste kontrast, som altid, er de otte cifre, der står printet på skoens sider, og som indikerer modelnummer efterfulgt af størrelsen.
2.350 kr. hos Norse Store


Nike Air Force 1 Flyknit Low

NikeAirForce 
Modellen har eksisteret siden 1982 og er med sin kraftige sål et godt bud på fodtøj til efteråret. Senest har Nike kombineret den velkendte model med en overdel af sort og gråt Flyknit, der resulterer i et lettere udseende til skoen, som ellers godt kan virke en anelse tung.
1.100 kr. hos Nitty Gritty

Læs også: Sneakerguide til herre: Minimalisme til efteråret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af