Soundvenue #100 ude nu med Anderson .Paak på forsiden

Soundvenue #100 ude nu med Anderson .Paak på forsiden

Ikke mange havde troet, at vi skulle ende her, da vi udgav det første Soundvenue for mere end ti år siden, men i dag rammer Soundvenue #100 gaden. Og det er en redesignet kleppert, vi er enormt stolte af.

Anderson .Paak pryder forsiden, både fordi han har udgivet et af årets bedst og mest sprællevende album, og fordi han sammen med Chance the Rapper er frontløberen i den bølge af kunstnere, der skyder ny og positiv energi ind i hiphoppen i år.

Glæd dig desuden til den helt store oral history om tilblivelsen af ‘Pusher’, et af de mest rebelske og væsentligste værker nogensinde i dansk film. Historien fortælles udelukkende af hovedpersonerne selv – blandt andet Nicolas Winding Refn, Mads Mikkelsen, Laura Drasbæk og Peter Peter.

Du kan også læse interview med superstjerner som Beck, Kristen Stewart, Pusha T og Michael Fassbender, samt nye stemmer som Kamaiyah, Tone Ottile, Lærke Andersen, Saba, Silvester og Charlotte Day Wilson.

Vi har også været på tour med Kenton Slash Demon, der langsomt har opbygget en enorm efterspørgsel og respekt omkring deres klubprojekt i udlandet. Vi hænger ud med Jamaika på blokken i Vejle, hvor han viser rundt og fortæller historier fra den hårde opvækst, der har formet hans musik, og så snakker vi med manden bag Muf10, der bygger det nye streetwear-brand op på en meget alternativ måde.

Du får desuden to fotoserier med grænsesøgende mode, og så anmelder vi som altid tidens væsentligste nye musik, film og serier.

Vil du have det nye store, tunge magasin ind af brevsprækken hvert kvartal? Så tegn abonnement på Soundvenue HER.

SVM100_spreads

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af