DJ-appen Vibble vil gøre det simpelt for alle at være Diplo for en aften

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du til næste fest er blevet udpeget som aftenens DJ, så handler det for de fleste om at logge på en streaming-service og spille det ene nummer efter det andet. Ingen hokus pokus og ikke så meget interaktion med musikken. Det vil den norske app Vibble gerne gøre op med, så musiklytningen med deres egne ord bliver mindre passiv.

Appen – som for øvrigt er gratis – kan lave en playliste ud fra numre, den finder på Soundcloud eller i dit iTunes-bibliotek. Spotify og de andre rødders musik er derfor udelukket. Når du har lavet en playliste, så kan du gå i gang med at spille musik og samtidig kan du tilføje lydeffekter, der i højere eller mindre grad tilfører din musik noget energi.

Du kan eksempelvis smække pistolskud, et tågehorn eller en stigende, dubsteb-agtig lyd på alt fra Beyoncé til Burt Bacharach.

Derudover kan du skifte numre med forudbestemte overgange med et enkelt swipe, også selvom nummeret ikke er overstået. Det kan enten være en “spole hurtigt tilbage”-lydeffekt eller en stille overgang, der fader over i det nye nummer.

Appen er dog ikke en erstatning for rigtige DJ’s. Funktionaliteten er lidt skrabet, men du kan udvide dit effektlager i den indbyggede butik. Her kan du få effekter, der lyder som glas, der bliver smadret, nogen der slår på noget metal eller én, der råber »whoah«. I øjeblikket er alle effekterne gratis.

Vibble udkom til iOS i Danmark i sidste uge og kan hentes HER.

Læs også: Tinder integrerer Spotify: Lader brugere matche gennem musiksmag

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af