Tinder integrerer Spotify: Lader brugere matche gennem musiksmag

Tinder integrerer Spotify: Lader brugere matche gennem musiksmag

It’s a match! Hurra! Men det kan være lidt akavet at starte Tinder-samtalen. Skal man forsøge sig med et simpelt ’hej’, give sit match et kompliment med det samme eller åbne med en joke?

Tinder gør det nu lettere at åbne samtalen på en blød måde ved at integrere Spotify på datingplatformen. Du får allerede forslag baseret på fællesvenner og Facebook-interesser, men nu kan du også matche med dem, der hører ligeså god (eller dårlig) musik som dig selv.

Spotify-brugere kan linke deres konto til Tinder, som derefter viser brugerens mest afspillede kunstnere for for at maksimere chancerne for et musikalsk match. Musiknumre afspiller direkte i appen, og hvis to Spotify-brugere matcher, viser Tinder hvor mange favoritsange man har til fælles. Og bare rolig: Du kan fjerne de pinlige guilty pleasures fra listen.

Derudover kan du som Tinderbruger – ligegyldigt om du har en Spotify-konto eller ej – nu tilføje et ’anthem’ til din profil. Det vil sige én enkelt sang udvalgt fra Spotifys bagkatalog, der siger alt om dig og din musiksmag. Brugere kan afspille hinandens sange som et led i vurderingsprocessen, mens man browser billeder og afgør om man skal swipe til højre eller venstre.

Udenfor digital dating har musik længe været en legitim måleenhed for kompatibilitet, så det giver god mening at Tinder integrerer de nye features.

Læs også: Spotify lammetæver Apple Music med 23 millioner abonnenter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af