Gigi Hadid og Tommy Hilfiger samarbejder igen – og de vil have din hjælp

Gigi Hadid og Tommy Hilfiger samarbejder igen – og de vil have din hjælp
Gigi Hadid er også model i Tommy Hilfigers nye undertøjskampagne

I september skabte de stor opmærksomhed med et folkeligt show og forlystelsespark under modeugen i New York, hvor de viste deres fælles maritime efterårskollektion. Og nu gør de det igen. Tommy Hilfiger og Gigi Hadid, der er brandets globale ambassadør, fortsætter nemlig samarbejdet næste år.

Til februar lancerer de endnu en ‘Tommy x Gigi’-kollektion i forbindelse med New York Fashion Week, hvor du igen vil have mulighed for at købe alt tøjet direkte efter showet. Men det er ikke alt. Du kan nemlig også være med til at vælge, hvad der skal på catwalken.

Gigi Hadid og Tommy Hilfiger på catwalken under New York Fashion Week
Gigi Hadid og Tommy Hilfiger på catwalken under New York Fashion Week

Frem til på mandag kører Tommy Hilfiger nemlig en afstemning blandt fire poloer, fire hoodies, fire bomberjakker og to par jeans. Du kan altså stemme på dine favoritter, og de fire genstande med flest stemmer kommer med i kollektionen til februar.

Du kan se de 14 styles og stemme via Hilfigers website.

Læs også: Tommy Hilfiger vendte moden på hovedet med sit forlystelsesshow

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af