Modekopier når nye højder med kopier af kopier

Modekopier når nye højder med kopier af kopier
Det canadiske brand TNA kopier Vetements i deres DHL-kopi

Kopier har længe været en del af moden, men som oftest henvist til gaden i diverse metropoler. De seneste to år har Vetements dog for alvor trukket den udskældte del af branchen med ind på deres hypede catwalk. Først som en slags uautoriserede homages, hvor af deres en-til-en kopi af DHL’s logo-t-shirt fik mest opmærksomhed.

Siden lavede Vetements et helt show med 18 samarbejder, nogle af dem med brands de tidligere havde lånt fra, som for eksempel Champion, Levi’s og Manolo Blahnik.

Nu har den canadiske tøjkæde Aritzia så taget skridtet videre. For ligesom Vetememes skabte opmærksomhed, da de lod Vetements smage deres egen medicin og kopierede deres regnjakke, så har Aritzias underbrand TNA nu kastet siger over deres egne versioner af nogle af de samme logo-t-shirts.

TNA vs. Vetements: Gotiske bogstaver på ærmerne
TNA vs. Vetements: Gotiske bogstaver på ærmerne

Øverst kan du se deres DHL-ripoff, ligesom de har lånt fra Thrasher og lavet en version af de langærmede t-shirts med gotisk skrift på ærmerne, som Vetements var med til at sætte på dagsordenen, og som både Justin Bieber og Kanye West siden brugte med stor succes i deres merchandise.

TNA vs. Vetement: Thrasher-kopier
TNA vs. Vetement: Thrasher-kopier

Det canadiske brand stopper dog ikke der, men kaster sig også over Fila, der har fået en rivival efter et samarbejde med Gosha Rubchinskiy, som endnu ikke er kommet i handlen.

TNA vs. Gosha Rubchinskiy: Fila-logoer
TNA vs. Gosha Rubchinskiy: Fila-logoer

Og som en krølle på halen, så har TNA også lavet en kopi af UPS’ logo på en t-shirt. Så må vi næsten også været kommet full circle.

Læs også: Streetwear får sin egen modepris – Gosha Rubchinskiy, Vetements og Palace kæmper om hæder

TNA vs. UPS
TNA kopier UPS’ logo
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af