Ugens bedste sneaker-nyheder – Rihanna-inspiration, luksus-Jordans og behårede sko

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

air-jordan-4

Luksus Jordans

Jordan-brandet har givet endnu en af sine klassiske modeller en luksus-opdatering. Denne gang er det Air Jordan 4, der kommer i brunt kvalitetslæder. De koster 2.720 kroner og skulle komme til salg i morgen (den 29. oktober) online hos Nike.


nikelab-air-zoom-talaria

Opsigtsvækkende Talaria

NikeLab hiver igen fat i 90’er-modellen Air Zoom Talaria og giver den ekstra gas med en colorway, der blander noget splatteragtigt med skrigorange, så det i hvert fald kun er en sko til dem, som ikke er bange for lidt opmærksomhed.
Skoen er lige kommet til salg, blandt andet hos Sole Supplier, hvor de koster 1.050 kroner.


Air Max-mania

I disse 90’er-glade tider har Air Max kronede dage – hvis Nike-modellen ikke bare altid har det. Den seneste uge har budt på flere ny colorways.

nike-air-max-95-pony-hair
Først er Air Max ’95 på vej i en ekstravagant version, hvor overdelen er lavet af ponyhår og sort læder. De farvede paneler er eftersigende inspireret af den australske fugl Gouldsamadine. Skoen koster 1.500 kroner og fås blandt andet hos Naked.

AirMax-wheat
Nike har samtidig givet en hel række af Air Max-modeller en efterårsopdatering med deres såkaldte wheat-pack, hvor kornfarven dominerer. Udover Air Max ’90 (billedet) har Air Max ’95, Air Max 1 og Air Max BW også fået looket. Spanske Sivasdescalzo.com har alle modellerne til mellem 1.050 og 1.350 kroner.

AirMax_lavendel
Air Max 1 får også et lilla lavendel-makeover, hvor en ekstra markant syning også giver skoen karakter. Den forventes at udkomme på næste fredag (den 4. november) og koste 1.050 kroner.


adidas-harden

Adidas’ første Harden-sko

Den amerikanske basketball spiller hoppede fra Nike til Adidas sidste år, og nu er det tyske brand snart klar med det første resultat af samarbejdet, Harden Vol. 1. Den kommer i fire forskellige colorways, som alle har det kendetegnende look, der ser ud, som om skoene er blevet dyppet i en bøtte maling. Skoen har også Boost-sål og forventes at komme i handlen den 3. december.


puma-suede

Puma med hår

Mens Rihanna skabte hypen med Fenty Creeper, så har Puma med stor succes fulgt op med deres Puma Suede, og nu er de klar med en ny version i en slags langhåret ruskind. De fås i grå, bordeaux og blå og koster 550 kroner hos Size?


Instapump-updates

Som en af Reeboks mest markante modeller får Instapump Fury ofte opdateringer. I denne uge er to nye landet.

Reebok_insta_zalando
Først har Marni haft fingre i modellen i forbindelse med deres store skosamarbejde med Zalando, hvor de har twistet klassiske modeller fra Dr. Martens, Timberland, Vans og altså Reebok. Deres cremefarvede Instapump Fury koster 1.595 kroner hos Zalando.

reebok-instapump-fury-rose
Reebok har selv givet modellen en sart lyserød colorway, som koster 670 kroner hos Titolo.


hummel-hive

Hummel i ruskind

Det danske sportsmærke fortsætter sin revival med subbrandet Hive, der nu er klar med modellen Terrafly MT Mid. Den fås med en sort og brun overdel, der primært er lavet i ruskind. Begge colorways fås for eksempel hos Støy og koster 900 kroner.


end-adidas-consortium

END x Adidas

Sneakerbutikker og brands spytter selvfølgelig collabs ud konstant, men heldigvis rammer flere plet, og engelske END’s samarbejde med Adidas Consortium er heller ikke helt ueffent. De har lavet en grøn NMD Chukka i et grovt mesh, mens ZX 700 har fået et sejler-look med de karakteristiske syninger og læder- og ruskindsoverdel. Skoene lanceres den 5. november, og du kan skrive dig op til en lodtrækning hos END.


nike-lunarepic

Nyeste innovation

Hvis du er til high tech-sneakers, og/eller elsker at løbe i alt slags vejr, så skulle Nikes nye LunarEpic Flyknit Shield være sagen. Den vævede overdel skulle nemlig være vandavisende, mens sålen er lavet med inspiration fra bildæk, så den skulle være ekstra skridsikker. Modellen kommer i salg den 3. november.


puma-mcq-fw16

Mode-Puma

Brandet Alexander McQueen sætter igen sit præg på Puma, når de den 5. november er klar med en ny omgang colorways af modellerne McQ Brace Mid, McQ Move Mid og Puma x McQ Cell Track Mid og Lo. De holder sig til sort og sølv denne gang, men skoene larmer også nok i sig selv med et detaljerigt design. Hold øje med Pumas website, når de udkommer.


puma-fierce

Pumas anden Rihanna-sneaker

Ja, vi har allerede været omkring Puma Suede, og brandet er også klar med en anden model, som minder utrolig meget om et Rihanna-samarbejde, nemlig Puma Fierce. Og den nye Fierce KRM tager ovenikøbet ekstra cues fra popstjernen, da dens blonde- og broderidetaljer sender tankerne mod Rihannas SS17 Fenty-kollektion. De fire colorways dropper i næste uge den 3. november.

Læs også: Humørløft: Syv pastelfarvede sneakers

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af