Støt Red Barnet i samarbejde med Henrik Vibskov

Støt Red Barnet i samarbejde med Henrik Vibskov

For andet år i træk har Henrik Vibskov valgt at støtte Red Barnet gennem salg af økologiske t-shirts, sweatshirts og muleposer til både børn og voksne.

»Projektet Every Child startede sidste år, da vi alle blev meget opmærksomme på, at syriske børn ankom til den danske grænse hele alene uden ledsager og uden forældre. Nu, et år senere, forsætter krigen i Syrien stadig med nogle frygtelige bombardementer af byen Aleppo. Der foregår en humanitær katastrofe, hvor børn er involveret«, siger Vibskov i en pressemeddelelse.

»Jeg som person kan ikke stoppe det, men vil igennem dette projekt prøve at gøre en bare lille, ydmyg forskel. Det er vigtigt, at vi hjælper folk, der befinder sig i eller flygter fra krig og kaos – især børn. Uanset politisk standpunkt bør vi alle være enige om, at de skal have trygge vilkår«.

EveryChild_2016_1

I år kan man købe en t-shirt og en mulepose med et motiv af den kendte kunstner Poul Gernes. Man kan også vælge en sweatshirt i Vibskovs eget design.

Salget starter i dag via Everychild.bigcartel.com samt i Henrik Vibskov Boutique og hans café, Den Plettede Gris. Al overskud fra salget går til Red Barnet.

Læs også: Street style: Henrik Vibskovs butik fejrede ti års jubilæum

EveryChild_2016_2

PoulGernes_Kids_TeeHenrikVibskov_Kids_SweatPoulGernes_Tote_BagHenrikVibskov_Tote_Bag

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af