Øv, Vetements x Champion er svinedyrt – et joggingsæt koster mindst 7.000 kroner

Øv, Vetements x Champion er svinedyrt – et joggingsæt koster mindst 7.000 kroner
Danske Emil Wæde Frederiksen gik i en Vetements x Champion-hoodie på catwalken i Paris i september

Det var forventet, men vi havde et spinkelt håb om, at nogle af Vetements’ mange SS17-samarbejder ville blive mere tilgængelige, som man nogle gange ser, når store, mere kommercielle mærker laver collabs.

Men selv om Vetements’ samarbejder inkluderer Canada Goose, Champion og Juicy Couture, så er det vist det franske brands prisniveau, der bliver videreført. Det stod allerede klart, da Vetements’ volumniøse Canada Goose-jakker blev sat til salg tidligere på måneden til prisen omkring 20.000 kroner.

vetementsxchampion

Nu er Champion-samarbejdet så blevet offentliggjort, og her koster et joggingsæt altså cirka 7.000 kroner – for det billigste. Så selv om især de dekonstruerede hoodies og sweatshirts er fede, så må de forblive inspiration for de fleste af os. Vi må nøjes med Weekdays’ Champion-samarbejde.

Vetements x Comme des Garçons
Vetements x Comme des Garçons

Vetements har i øvrigt også lanceret Juicy Couture-samarbejdet, der ligesom Canada Goose- og Champion-tingene er til salg hos Matches Fashion, mens Dover Street Market har fået Vetements x Comme des Garçons-trøjerne i sine fysiske butikker og også snart online.

Læs også: Årets fem bedste udenlandske designere – fra Demna Gvasalia til Tommy Hilfiger

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af