Desiigner har det vildt med Adidas – men det var før hans nye frisure

Desiigner har det vildt med Adidas – men det var før hans nye frisure

Lige før nytårsaften havde internettet det vildt over et klip, hvor Desiigner sporter en ny frisure. En tredje del af hans genkendelige høje hår har øjensynligt måtte lade livet.

Hvis du allerede savner newyork-rapperens gamle hår, så kan du dog glæde dig over, at han er kampagnemodel for Adidas’ nye tøjlinje, XBYO. Billederne er nemlig skudt, før Desiigners møde med hårtrimmeren og viser ham i den enkle sportswear-kollektion, der er skabt omkring det karakteristiske kryds, som ifølge Women’s Wear Daily er taget fra Adidas’ Italia sneaker fra 1959.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#XBYO, the latest apparel collection from adidas Originals. Coming soon.

En video slået op af adidas Originals (@adidasoriginals) den

Desiigner viser kollektionen sammen med den engelske model og aktivist Adwoa Aboah. Udvalgte Adidas-butikker forventes at have de nye styles til salg fra på torsdag den 5. januar.

Læs også: 2016’s ti dyreste sneakers ifølge sneaker-børsmarkedet StockX – Adidas dominerer listen

adidas-originals-2017-xbyo2adidas-originals-2017-xbyo4adidas-originals-2017-xbyo5adidas-originals-2017-xbyo3adidas-originals-2017-xbyo6

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af