Hollywood elsker stadig gennemsigtighed og dybe udskæringer – undtagen Natalie Portman

Kvindekroppen stjal igen opmærksomheden på den røde løber ved SAG Awards. Gravide Portmans look gik dog i en helt anden retning.
Nicole Kidman (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Nicole Kidman

Hvad gør man, vis man er gravid, men ikke har lyst til, at ens baby bump skal løbe med al opmærksomheden? Man ringer til Alessandro Michele. Gucci-designeren kan nemlig skabe blinkfangskjoler, og det må man sige, at han har gjort for Kidman. For blikket ledes øjeblikkeligt mod de to papegøjehoveder på skuldrene – og selvfølgelig den dybe udskæring.

Taraji P. Henson (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Taraji P. Henson

Efterhånden næsten et klassisk Hollywood rød løber-look – nøgen, men tildækket. Den ‘Hidden Figures’-aktuelle skuespiller bare den gennemsigtige top elegant, især takket være den høje krave og store kjole.

Kate Hudson (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Kate Hudson

Den amerikanske skuespiller brugte gennemsigtigheden som en kuriositet mere end til at vise ekstra hud.

Emily Blunt (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Emily Blunt

Hun var nomineret som bedste kvindelige hovedrolle for ‘Girl on the Train’, men vandt ikke. Det gjorde hun til gengæld på de røde løber, hvor hendes kropsnære kjole brugte gennemsigtigheden elegant og bandt hudtonen sammen med kjolen gulddetaljer og broderede blomster.

Claire Foy (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Claire Foy

‘The Crown’-skuespilleren vandt for bedste kvindelige skuespiller i en dramaserie, og på den røde løber var hendes Valentino-kjole et hit og næsten to kjoler i ét. Nedenunder var den røde stropkjole sexet med den dybe udskæring, mens den sorte gennemsigtige kjole gjorde looket mere elegant, og kraven var især et fint twist.

Emma Stone (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Emma Stone

Det var Alexander McQueen, der stod bag ‘La La Land’-skuespilleren og prisvinderens halvt afklædte look. For det så næsten ud, som om Stone var ved at tage kjolen af og afslørede sit blondeundertøj. En anderledes detalje som hun bar flot.

Dascha Polanco (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Dascha Polanco

En dyb udskæring hører ikke kun kjoler til. De viste ‘Orange Is the New Black’-skuespilleren med det sikre, men stadig alternative look: Jakkesæt med bh under. Hendes mange smykker gav selvfølgelig lige hendes outfit et ekstra løft.

Emily Althaus (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Emily Althaus

Polancos medskuespiller i ‘Orange Is the New Black’ tog et mere lige på og hårdt take på ned dybe nedskæring og accentuerede ovenikøbet kavalergangen med en lang guldhalskæde. De broderede lange ærmer og kjolens længde balancerede dog looket.

Natalie Portman (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
(Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Natalie Portman

Og så var der altså Portman. For den gravide skuespiller lod de andre om kavalergange og gennemsigtighed og valgte i stedet en elegant Dior Couture-kjole, der ligesom hendes Golden Globes-outfit lignede noget Jackie Kennedy (som Portman altså lige har spillet) kunne have båret.

Læs også: Rød løber: De voksne kan lære meget af ‘Stranger Things’-børnene

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af