Millie Bobby Brown viser Calvin Kleins nye vision

Millie Bobby Brown viser Calvin Kleins nye vision

Alle har spændt ventet på Raf Simons’ første kollektion for Calvin Klein, men blev nok overraskede, da han i weekenden sneg den ud uden om catwalken og direkte på internettet.

Via sociale medier og Calvin Kleins website annoncerede den belgiske designer nemlig sine første design, siden han overtog den kreative styring af det amerikanske brand sidste år.

Der er tale om skræddersyede outfits, som normalt har været forbeholdt kendte mennesker. Kollektionen hedder ‘Calvin Klein by Appointment 1-14 og vil være tilgængelig fra 1. april. Man skal skrive til ByAppointment@ck.com, hvis man er interesseret.

Abbey Lee
Abbey Lee

Det træk kan ses som en slags demokratisering af modens eksklusivitet, som er en bevægelse, der også er blevet nævnt i forbindelse med streetwear-modens indtog. Den medfølgende kampagne prøver at sælge samme budskab, da modellerne er valgt ud fra »hvem de er, hvor en essentiel karakterstyrke er vigtig. Kendt eller ej, bliver alle behandlet lige«.

Det lyder jo godt, men ja, det er i hvert fald stadig de to kendte skuespillere Millie Bobby Brown og Abbey Lee, som står i front for kampagnen, der sætter billeder af de to og en række modeller op mod Calvin Kleins kendte logo-underbukser.

05-calvin-klein-by-appointment

»Calvin Klein handler ikke kun om ikonisk undertøj og jeans – det handler om meget mere«, siger Raf Simons ifølge CK’s website.

Designeren viser stadig sin første rigtige kollektion for Calvin Klein den

Læs også: Det vil være en sejr for herremoden, hvis Raf Simons overtager styringen af Calvin Klein

03-calvin-klein-by-appointment

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af