På jagt efter loppeguld? Syv faste markeder i København, der er et besøg værd

Sommermånederne er lig med højsæson for loppemarkeder. Her er de bedste til dig, der elsker at finde brugt tøj – og alt muligt andet.
På jagt efter loppeguld? Syv faste markeder i København, der er et besøg værd
Fra Rita Blås Lopper på Sønder Boulevard (Foto: Nanna Bechtle)
ritablaaslopper
(Foto: Nanna Bechtle)

Rita Blås Lopper

I løbet af de senere år har Rita Blås Lopper etableret sig som et af byens førende loppemarkeder for især tøj. I sommerhalvåret er locationen ofte midt på Sønder Boulevard omkring Khioskh, men denne sommer kan du også finde Rita Blå på blandt andet Roskilde Festival, hvor der er loppemarked i den nye campingzone ved Apollo søndag den 25. juni, og dagen før som en del af Saxogadefesten på Vesterbro.

Ud over gode tøjfund er musik en fast del af Rita Blås Lopper. Hun er selv dj og bestyrer pulten, hvis hun ikke får vennerne til det.

Læs mere på Facebook, hvor nye datoer annonceres.


verasmarket

Veras Market

Et andet loppemarked der i løbet af de seneste to år er vokset imponerende og i dag er umuligt at komme uden om, hvis du er på udkig efter et tøjloppemarked med høj hitrate. Fra april til november holder Veras Market til under Bispeengbuen, og de kommende måneder skal du sætte kryds i kalenderen den 4. og 18. juni samt den 6. august.

Til dagligt har kvinden bag loppemarkederne, Rebecca Vera Stahnke, butikken Veras på Nørre Voldgade 18, hvor genbrugstøj byttes for at gøre op med køb og smid væk-kulturen og i stedet opfordre folk til at skifte ud i garderoben.

Læs mere om Veras og loppemarkederne HER.


Pumpehusetsloppemarked1

Pumpehusets Lopper

Spillestedets byhave bliver ikke kun brugt til gode – og gratis – koncerter. I løbet af sommeren er der månedlige loppemarkeder, hvor tøj er i fokus, men du også kan finde ting til hjemmet. Allerede nu på søndag, den 28. maj, kan du teste standarden, mens sommerens tre andre markeder falder den 25. juni, 30. juli og 27. august, altså den sidste søndag i måneden. Der er altid gratis entré.

Følg med på Facebook for nyt om markederne og koncerterne i Pumpehusets Byhave.


Frederiksberg Loppetorv

Mens de tre foregående markeder især har fokus på tøj, så er det tilbagevendende loppetorv en blandet landhandel, hvor tøj dog stadig fylder betragteligt i stademylderet på parkeringspladsen bag Frederiksberg Rådhus. Hvis du er klar på jagten, så er der åbent hver lørdag fra klokken 9 til 15 til og med den 15. oktober.

Læs mere på Facebook.


Stefansgade Loppemarked

Det er en af Nørrebros mange hyggelige gader og hjemsted for store månedlige loppemarkeder i den traditionelle stil, hvor der handler om at gå på opdagelse i de mange stade. Tidligere på måneden holdt den lige så hyggelige nabo, Jægersborggade, loppemarked den samme søndag, men det er vist ikke fast kutyme, når Stefansgade hen over sommeren holder marked den 4. juni, 2. juli og 6. august.

Læs mere på Facebook. Og hold øje med Jægersborggades næste loppemarked, der endnu ikke er fastsat, på deres Facebook-profil.


onkeldannysloppemarked

Onkel Dannys Loppemarked

Der er mange af de klassiske loppemarkeder i København og omegn, men markedet på den brostenbelagte plads ved siden af Øksnehallen på Vesterbro er også et af dem, hvor tøjet fylder mest, og hvor det ikke kræver lup og flere timer at finde et godt køb. Hvis du er nysgerrig så kig forbi. De næste to datoer er fastsat til den 28. maj og 18. juni.

Læs mere på Facebook.


Ravnsborggade Loppe-/Markedsdage

For få år siden var Ravnsborggade stedet, man tog hen, hvis man var på udkig efter antikviteter. I dag har flere restauranter og cafeer overtaget lokalerne fra de gamle marskandisere, men loppemarkedet i Ravnsborggade er stadig et tilløbsstykke. Især fordi beboerne er gode til at sælge ud af garderober og kælderrum, ligesom tøjbutikker som Stig P plejer at holde udsalg i forbindelse med markederne.

Den næste loppedag er den 11. juni, men overvej også efterårsdatoerne den 24. september og 19. november.

Læs mere på Ravnsborggades Facebook-profil.

Læs også: Street style: Sommertemperaturerne ramte Vesterbro

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af