De otte største celebrity-gamere: Fra Cara Delevingne til Robin Williams

De otte største celebrity-gamere: Fra Cara Delevingne til Robin Williams

Glemt er dagene, hvor gaming blev praktiseret i det skjulte, og man nødigt snakkede for højt, længe eller ærligt om, hvor mange timer man egentlig nørdede ’Age of Empires’ eller ’Mario Kart’ om ugen. Næsten i hvert fald.

For i dag er gaming blevet mere socialt acceptabelt, end det var for bare ti år siden. Som hobby, adspredelse eller endda arbejde. Der er sågar fremgroet et mantra, der doktrinerer at ”geeks rule the world”. Det hænger selvfølgelig allermest sammen med vores samfunds voksende, digitale fascination, men en håndfuld, pionerende rollemodeller har også gjort deres for, at gaming er blevet cool.

Herunder kigger vi på otte af de største celebritys, der offentligt har tilkendegivet dem selv som mere eller mindre hardcore gamere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Cara Delevingne

Model og skuespillerinde Cara Delevingne har en nørdet side, man ikke umiddelbart forbinder med high fashion scenen. Hun agerer blandt andet vært på radiokanalen Non Stop Pop FM i ’Grand Theft Auto 5’, og i efteråret 2015 var hun en del af en enormt anlagt live-action reklame for ’Call of Duty: Black Ops 3’. Hvorfor? Fordi hun elsker skydespil.

Under sit nylige besøg i interview-programmet Hot Ones (starter 3.00) bliver Cara Delevingne bedt om at vælge mellem ‘Grand Theft Auto’ og ‘Call of Duty’, hvor hun ender med at erklære sin kærlighed til ‘GTA’.

Og med Delevingnes rollevalg som Enchantress i den tegneseriebaserede (og slemt skuffende) ’Suicide Squad’ viste hun en ualmindelig interesse for popkultur, der tyder på, at hendes fascination af det nørdede stikker endnu dybere end gaming.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Henry Cavill

Den nuværende inkarnation af Superman, Henry Cavill, skubber til grænserne for, hvor meget man kan game uden at ødelægge ens karriere i Hollywood. Han er en RPG-entusiast, der efter sigende var lige ved at misse chancen for at spille Manden af Stål, da han havde for travlt med spille ’World of Warcraft’ til at tage et afgørende telefonopkald for filminstruktør Zack Snyder (som du kan se ham fortælle herover).

Sådan er det, når man spiller et mulitplayer onlinespil, der ikke kan sættes på pause. Henry Cavill- er også en erklæret ’The Elder Scrolls’-aficionado og har spenderet mere end et fornuftigt antal timer i Tamriel.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Snoop Dogg

Ingen nærmere introduktion er nødvendig; Snoop Dogg er ikke bare rapper af den gamle skole, men også en erfaren og mangeårig gamer. Den 45-årige musiker er gammel nok til at have spillet på arkademaskiner som ung i 80’erne, og han har fulgt konsollernes udvikling aktivt lige siden.

Aktuelt er Snoop Dogg en rimelig stor fan er diverse moderne FPS-spil. Simple sager som ’Call of Duty’, ’Halo’, ’Battlefield’ og så videre er lige noget for den dope-rygende vestkystkonge.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Mila Kunis

Selvom skuespillerinde Mila Kunis har tøjlet hendes gamingafhængihed, bruger hun stadig forskellige skydespil til at stresse af efter en lang dag med optagelser.

Det er dog væsentligt mere håndterbart, end da hun spillede ’World of Warcraft’. For ligesom Henry Cavill var Mila Kunis også mere end sundt engageret i Blizzards MMORPG. Hun var så opslugt af spillet, at hun fik sine venner til at udforske Azeroth sammen med hende, så hun ikke behøvede at møde dem alt for ofte i virkeligheden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Logic

Logic er ikke bare gamer, han er også decideret streamer. I starten af 2016 lancerede den populære rapper sin egen YouTube-kanal, hvor han streamer og uploader indhold af ham selv, mens han gamer eller snakker om spil.

Ifølge Logic er kanalen ikke et markedsføringsforsøg, men en ærlig refleksion af rapperens passion for computerspil. Hans kanal er stadig aktiv (dog ikke udelukkende med gamingrelateret indhold) og har i øjeblikket over 800.000 følgere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Robin Williams

Afdøde Robin Williams identificerede sig selv som hardcore gamer. Ligesom Snoop Dogg var han med helt fra videospillets spæde begyndelse i 70’erne og fulgte gamerkulturens voksende popularitet fra ’Pong’ og ’Mario’ til ’Tekken’ og ’Counter-Strike’.

Robin Williams’ favoritgenre var FPS-spil, hvor titler som ’Half-Life’, ’Call of Duty’ og til dels ’Portal’ åd hans tid, når han ikke leverede Oscar-vindende præstationer foran kameraet. Dog var ’The Legend of Zelda’ hans absolutte yndlingsspil. Williams var faktisk så stor fan, at han opkaldte hans datter efter seriens Prinsesse Zelda.

7. Rosario Dawson

’Luke Cage’, ’Daredevil’ og ’Sin City’ skuespillerinden Rosario Dawson er selvproklameret nørd. Lige siden hun var barn, har hun været optaget af især Nintendo-spil som ’Mario’ og ’Zelda’, og i dag er hun fordybet i spil som ‘Fallout’, har lagt stemme til ‘Dishonored 2’, samtidig med at hun slår slag for mere kvinderepræsentation i computerspil og branchen bag dem.

Senest promoverede Rosario Dawson udgivelsen af ’Call of Duty: Black Ops 3’, der var det første spil i serien til at præsentere en spilbar, kvindelig hovedperson. Og så arbejder hun på at få lavet en spiladaption af hendes helt egen tegneserie ’Occult Crimes Taskforce’, der følger en paranormal indsatsstyrke under New Yorks politi ledet af den Dawson-agtige Sophia Ortiz.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Vin Diesel

Selvom de fleste tænker på ‘The Fast & The Furious’, når de hører om Vin Diesel, er han mere end hurtige biler, højoktan action og bar hud. Faktisk er han én af de allerstørste nørder i Hollywood.

Vin Diesel har spillet ’Dungeons & Dragons’ i mere end 20 år og har eftersigende flere rollespilstatoveringer. Derudover har han passioneret gamet et utal af computerspil, blandt andet ’World of Warcraft’ i ret stor stil. I 2002 var Vin Diesel med til at starte spiludviklingsfirmaet Tigon Studios, da han var træt af, at spil baseret på film for det meste var middelmådige oplevelser. De står blandt andet bag spillet i videoen herover…

Læs også: Cara Delevingne mener en dislike-knap på Facebook kan »gøre skade«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af