Won Hundred må elske Rihannas nye Fenty-kollektion – motocross-inspiration og teknisk gear

Won Hundred må elske Rihannas nye Fenty-kollektion – motocross-inspiration og teknisk gear
Rihanna havde grund til at være glad (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Når man designer en kollektion, lang tid før den skal vises, og afholder show, et halvt år inden tøjet er på hylderne, så må det handle om at stole på ens intuition og aflæsning af, hvor samfundet og moden bevæger sig hen. Man må have is i maven og satse på, at man rammer ned i en nerve.

Det har sikkert også være tilfældet for danske Nikolaj Nielsen, da han for et halvt år siden viste Won Hundreds efterårskollektion under modeugen i København. Speedway og Ole Olsen var hans fremhævede inspiration, som også var tydelig i flere outfits.

Fra Won Hundreds AW17-show (Foto: Copenhagen Fashion Week)

Godt nok var der allerede en tendens mod mere workwear og teknisk overtøj, men det virkede alligevel som en chance, Nikolaj Nielsen tog. Siden er han måske blevet bekræftet i sin vision, da Justin Bieber har lavet turnémerchandise med motocross som inspiration, og i nat var motocross også det store omdrejningspunkt, da Rihanna og Puma viste deres Fenty SS18-kollektion frem i New York.

Catwalken gik imellem høje grusbjerge – lyserøde selvfølgelig – mens modellerne viste en kollektion, der brugte motocross-temaet igennem sportens brug af logoer, tætsiddende outfits, læder og teknisk overtøj.

(Foto: JP Yim/Getty Images)
(Foto: JP Yim/Getty Images)
(Foto: JP Yim/Getty Images)
(Foto: JP Yim/Getty Images)
(Foto: JP Yim/Getty Images)

Der var selvfølgelig også mange looks, som ikke var taget direkte fra grusbanen. Især stak badetøjet ud som et nyt fokus i Puma x Fenty-porteføljen.

(Foto: JP Yim/Getty Images)
(Foto: JP Yim/Getty Images)
(Foto: JP Yim/Getty Images)
(Foto: JP Yim/Getty Images)

Og Rihanna havde god grund til at smile, da hun indtog catwalken til sidst for at modtage publikums bifald – selvfølgelig siddende bag på en motocross-motorcykel.

Se hele kollektionen hos Vogue.

Læs også: Justin Bieber sælger mere merchandise i H&M

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af