Gigi Hadid startede modelkarrieren tidligt – fotobombede Vogue-shoot som femårig

Gigi Hadid startede modelkarrieren tidligt – fotobombede Vogue-shoot som femårig
Gigi Hadid til sidste års Victoria’s Secret-show i Paris (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)

Hun er en af tidens største modeller og et billede på vigtigheden af social medie-kapital for moderne modeller. Mange har i hvert spekuleret i, at hun ikke ville være, hvor hun er i dag, hvis det ikke var for hendes reach på Twitter og Instagram.

Men selv om hun først blev signet hos IMG Models i 2013, efter at hun flyttede til New York for at forfølge modelkarrieren, så startede den ældste Hadid-søster faktisk meget tidligere.

Det har længe været kendt, at hun som toårig lavede reklamer for Baby Guess, men i weekenden fik Gigi Hadid et tidligt modelhøjdepunkt genopfrisket, da hun spurgte, om nogen kunne finde et billede af hende fra Vogue – som femårig.

Dengang fotobombede hun åbenbart et shoot i Paris, hvor hun står og krammer en souvenirudgave af Eiffeltårnet. Det vides dog ikke, hvor tilfældigt det lige var, at hun kom med i billedet. Det tog dog ikke hendes fanbase mange minutter at finde billedet frem.

Og tråden endte med at blive en god blanding af gamle billeder af modellen, blandt andet også nogle af de allerførste fra tiden som Baby Guess-model. Man kan altså bruge sine følgere til andet end at skaffe sig modeljobs.

Læs også: Gigi Hadid blev mødt af skrigende fans i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af