Rihanna beviser igen, at hun er en perfekt reklamesøjle for Fenty x Puma

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#FENTYxPUMA

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

Rihannas Fenty-brand er allerede en succes – og den er absolut ikke blevet mindre efter hendes dominans under modeugen i New York, hvor hun også lancerede sit nye makeupmærke Fenty Beauty.

Én af grundene til succesen er uden tvivl Rihannas store engagement og villighed til at kanalisere budskabet ud igennem sine egne kanaler – for eksempel til sine 57,2 millioner følgere på Instagram. Men stærkest er det, når stjernen selv optræder i tøjet, hvilket var tilfældet på de billeder, Rihanna delte på Instagram i nat.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

??? !! Get the #FENTYxPUMA by @badgalriri look: Ankle Strap Creeper + Crew Neck Pullover from the Fall Collection… out now!

Et opslag delt af FENTY PUMA BY RIHANNA (@fentyxpuma) den

Her beviser hun, hvor meget Fenty er som taget ud af hendes egen oversize-garderobe. Iklædt en stor sweatshirt og Fenty Creeper Ankle Strap bærer hun tidens stærke sportswear-look med stil og beviser, at oversize i den grad kan være sexet.

Looket følger også op på den bukseløse tendens, som blev understreget under New York Fashion Week, hvor Rihanna også var blandt de mange stjerner, der droppede bukserne og brugte oversize-overdele som en slags kort kjole.

Herhjemme kan du shoppe Fenty x Puma hos blandt andre Storm og Stoy. Ingen af dem har dog sweatshirten på hylderne lige pt. Creeper Ankle Strap er til salg hos Rezet, mens Puma selvfølgelig har lidt af det hele.

Læs også: Tidens otte stærkeste kendiskollektioner – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af