Rihanna snakker om sin modedominans til Vogue-konference

Rihanna snakker om sin modedominans til Vogue-konference
Rihanna og Hamish Bowles snakker til Vogues ‘Forces of Fashion’-konference (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Modeverdenen kan slet ikke få nok af Rihanna for tiden – og kærligheden er gengældt. I går deltog popstjernen i Vogues konference ‘Forces of Fashion’, hvor hun i en samtale med magasinets Hamish Bowles fortalte om sit forhold til mode og sine projekter.

»Jeg har langtidsplaner inden for mode, men ikke nødvendigvis med ét brand«, teasede hun blandt andet.

Vi har samlet tre af de mest interessant citater fra snakken nedenfor.

Om hendes syn på moden lige nu:

»Jeg er vild med de skræddersyede looks, der føles friske og ungdommelige. Nogle gange bare med sneakers eller mit hår i en hestehale. Mode ender altid med at være cirkulær, og nu ser jeg looks på catwalken, som min mor gik i, og jeg tænker, betyder det, at jeg er gammel, eller at det er det nye og friske? Det elsker jeg«.

Rihanna før konferencen i New York (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Om forventningerne til hende som designer:

»Jeg mener, at alle skal holdes til ansvar, især brandets designer. Jeg elsker, når en, der ikke er en fan af mig, kommer ind i en butik og er vild med produktet, om det så er makeup eller tøj. Det siger meget og betyder, at du virkelig elsker, hvad jeg har at tilbyde. Jeg kan godt lide, når ting bliver respekteret udelukkende på grund af, hvor stærke de er«.

Om Fenty Beautys betydning:

»Jeg ville have, at det skulle være noget, kvinder kunne elske, at det skulle respekteres af professionelle, og at det var noget, der føltes som mig – reflektere makeup, jeg elsker og vil gå med. Vi har et utroligt følelsesmæssigt bånd med kunderne, der aldrig har kunnet finde en foundation, der passede til deres hudfarve – kvinder der græder ved disken, det er vildt at overhovedet tænke på. Den første kvinde, jeg så tage makeup på, var en sort kvinde – min mor – når jeg tænker på mine kunder, vil jeg have, at alle skal kunne finde deres farvenuance, og at de føler sig repræsenteret som en del af en ny generation«.

Læs flere citater fra interviewet hos Vogue.

Læs også: Skal Rihanna nu også være modeblogger? Virker inspireret af Beyoncé

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af