Ugens bedste sneaker-nyheder – nye Yeezy, vilde farver og Futures første Reebok

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Nye Yeezys på vej

Det har været et stille år i Yeezy-land, i hvert fald efter Kanye-standarder, især efter de seneste modeuger, hvor Yeezy Season 6 aldrig blev vist. Nu er der dog nyt på sneaker-fronten. Først med en teaset ny model, der skulle få navnet Desert Rat 500. Den deler nogle features med Wave Runner-silhuetten, men er mere nedtonet i denne grå colorway. Sålen er AdiPrene+ i stedet for Boost, som de fleste Yeezy-sneakers har omfavnet tidligere. Den forventes først at udkomme næste år.


Til gengæld skulle denne gule colorway af Yeezy Boost 350 V2 komme i salg den 18. november, hvis man skal tro rygtebørsen. Versionen holder sig til zebramønstret, som dog har fået en gul overhaling, mens ydersålen er lavet i rågummi.


Nyt, stærkt Nike-samarbejde

Virgil Ablohs take på ti af Nikes mest kendte silhuetter er ikke engang landet i den bredere handel endnu, men Nike har allerede teamet op med en anden ung og lovende designer, nemlig Samuel Ross fra A-Cold-Wall. Han har lavet et alternativt bud på Air Force 1 High, hvor han blandt andet laver materiale mix, piller ved Swoosh’en og gentænker snøresystemet.
Desværre kommer skoen i første omgang kun til salg i morgen via en A-Cold-Wall-popup-butik i London – og adressen er stadig ikke offentliggjort.


Opening Ceremony sætter farve på Reebok

Humberto Leon og Carol Lim elsker farver. Det beviser de både hos Kenzo og deres eget mærke, Opening Ceremony. Seneste bevis er dette samarbejde med Reebok, hvor duoen har skabt et syret farvemønster til overdel af Pump Supreme. Skoen har også OC’s logobånd ned i midten af overdelen og i hælen. Og så kommer de med matchende strømper, men så koster de også 2.335 kroner hos Opening Ceremony.


Vans gør klar til vinteren

Hvis du elsker dine Vans, så ved du nok også, at brandets standardmodeller ikke er de mest vintervenlige – og det ved Vans selvfølgelig også. Derfor er de nu klar med en ny omgang UltraRange-silhuetter. UltraRange Hi MTE er højskaftet, lavet af ruskind, nylon og læder samt Gore-Tex, så dine fødder skulle forblive tørre og varme vinteren over. Du kan læse mere om modellen hos Vans.


Hvis der er mere til den lave Old Skool-silhuet, så har Vans også lavet et samarbejde med The North, der ud over jakker og tasker indeholder denne samt Sk8-Hi i MTE-versioner. Modellen er vandafvisende og lavet med Scotchguard, ligesom sålen sørger for mere isolation end på den originale, sommerklare variant. The North Face-samarbejdet kommer i salg den 3. november.


Stoy lancerer skosamarbejde

I forbindelse med en udvidelse af butikken i Aarhus lancerede Stoy en etage med eksklusive varer, og det tyder på, at tøjbutikkens nye samarbejde med det italienske skomærke Diemme passer godt ind på de nye hylder. Der er nemlig fokus på dyrematerialer, som denne mid-cut-sneaker er et bevis på. De er lavet i blødt ruskind, mens der er en smal stribe med camouflagefarvet kalveskind på hælen. Den koster 2.600 kroner.


Stoy og Diemme har også lavet to vinterstøvler sammen, og alle tre modeller er lige kommet til salg hos Stoy.


Tyler klar med Golf le Fleur

Endelig er Tyler, The Creator klar med sine Golf le Fleur. Den 2. november kommer hans sneaker, der er lavet i samarbejde med Converse, i handlen via blandt andet Converses webshop. Vi har efterhånden set flere colorways af skoen, der tager udgangspunkt i Converses One Star, men stjernelogoet er altså udkskiftet med Tylers blomst – og farverne er er hidsige, som vi kender dem fra Golf Wang. Til at starte med lander en grøn, gul og råhvid colorway og skulle koste 630 kroner.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lav sine Asics i mikrobølgeovnen

Det er stadig i udviklingsfasen, men det afholdt ikke Asics fra at give et indblik i, hvad brandet forventer at kunne lancere i nærmeste fremtid. Nemlig en skosål, der kan personaliseres og bages på stedet i en slags mikrobølgeovn. Tanken er, at butikker skal udstyres med maskinerne, så kunderne kan sammensætte og få lavet deres sko, lige inden de køber den. Det skulle kun tage 15 sekunder at lave sålen. Så mens Adidas og Nike arbejde med 3D-printede såler, så har Asics fundet sin egen vej. Læs mere om Asics Custom hos Asics.


King Push er tilbage

De seneste tre år har Pusha T og Adidas præsenteret et nyt collab i november, og den tradition fortsætter de nu. Ligesom sidste år giver rapperen sit bud på EQT Support Ultra PK, og der er i år blot tale om en ny brun version af sidste års design. Fiskeskællæderet går igen og er åbenbart en reference til slangudtrykket for ren kokain, fishscale, ligesom farven refererer en brun papirspose, som stofferne leveres i på gaden. Ja, Pusha T har ikke helt glemt sin fortid som pusher. Modellen kommer i salg den 3. november.


Supreme og Nike tager på vandretur

Trail-sålerne har passende ramt mange sneaker-modeller dette efterår, og nu går Supreme og Nike hele vejen og genopliver trail-løbeskoen Air Humara, når deres seneste samarbejde lander torsdag den 26. oktober klokken 12.
Supreme elsker farver – ligesom Tyler, the Creator – så den fås selvfølgelig i tre hidsige colorways og en sort til de sarte. Skoene lander sammen med en minikollektion af tracksuits og løbekasketter. Og mens det nok bliver umuligt at få fingre i hos Supreme, så forventes Nike at sætte flere varer til salg via sin webshop senere.


Lav dine egne VaporMax

De fleste modeller, der klarer sig godt, rammer på et tidspunkt Nikes iD-legeplads, og det gælder nu også den snøreløse version af VaporMax Flyknit, som først blev kendt via Comme des Garçons-version. For 1.950 kroner kan du vælge imellem en blå, rød, turkis eller bordeaux overdel, mens du også kan bestemme farven på den karakteristiske Air-sål og Swoosh’en samt skrive tekst på hælen. Farvemulighederne er begrænsede, men lidt personligt præg er der dog.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

November 7th @reebokclassics

Et opslag delt af Future Hendrix (@future) den

Futures Reebok-sneakers lander endelig

Han har teaset den adskillige gange, men nu får Atlanta-rapperens første signatur-sneaker endelig, når Reebok forventes at sende den endnu unavngivne model på gaden den 7. november. Det var i hvert fald datoen, som Future delte på Instagram sammen med et billedet af en nye trippelgrå colorway. Skoen ligner stadig en højskaftet version af InstaPump Fury, hvor især snøresystemet omkring anklen skiller sig ud.


Mere guld fra Nike

I løbet af året har vi både fået Air Max 97 i ‘Silver Bullet’ og guld colorways, og nu kommer Cristiano Ronaldos version af 97’eren så også i guld. Derudover er overdelen syet flere steder som et patchwork, der skal symbolisere, hvordan Ronaldo som barn fik lappet sin fodboldsko af sin mor, hvis de blev slidt i stykker. Skoen kommer til salg på mandag den 23. oktober klokken 17 og koster 1.400 kroner hos Nike.

Læs også: Hele vores tema om de nye rebeller i modeverdenen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af