Highsnobiety peger på dansk brand blandt årets bedste nye tøjmærker

Highsnobiety peger på dansk brand blandt årets bedste nye tøjmærker
Fra A.A. Spectrums AW17-kollektion (Foto: Polina Vinogradova)

Sammen med Hypebeast er Highsnobiety et af de udenlandske medier, de fleste nye (og etablerede) tøjmærker gerne vil fremhæves af, især inden for street- og sportswear. Og begge skriver faktisk ofte om danske brands.

Tidligere på året fremhævede Highsnobiety for eksempel dansk/kinesiske A.A. Spectrum, der har særligt fokus på overtøj og har skabt opmærksomhed med sin aktuelle AW17-kollektion, hvor monokrome, lettere oversize design inkorporerer mange flotte materialer og lommer.

Nu har brandet, der styres af den danske designer Elisabet Stamm, fået ekstra rygstød fra Highsnobiety. Mediet har nemlig lige offentliggjort sine ti kandidater til årets nye brand, eller Under the Radar-brand, som de kalder det. Og her kan læsernes altså kun stemme på A.A. Spectrum.

(Foto: Polina Vinogradova)

Brandet er oppe imod udenlandske mærker som Jacob Kane, Sundae School og GFT, og med de danske briller på så repræsentere A.A. Spectrum umiddelbart et mere originalt take på tidens streetwear. Tiden må vise, om Highsnobietys læsere er enige, når vinderen udråbes den 21. december.

(Foto: Polina Vinogradova)

Du kan læse mere om de nominerede og stemme hos Highsnobiety.

Læs også: Hold øje med dansk/kinesiske A.A. Spectrum: »Hvorfor skal ‘Made in China’ være et tabu?«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af