Krept & Konan er de seneste rappere til at hype design fra danske Heliot Emil

Krept & Konan er de seneste rappere til at hype design fra danske Heliot Emil
Krept and Konan (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)

Måske ligger de slet ikke mærke til den slags længere. I hvert fald er det imponerende så mange højtprofilerede rappere, der efterhånden er blevet spottet i tøj fra det danske brand Heliot Emil – fra A$AP Rocky og Future til Kendrick Lamar og Migos.

I det selskab er Krept & Konan et par små fisk, men i engelske sammenhænge er grime-duoen bestemt ikke uden indflydelse, og det vakte i hvert fald opsigt, da Krept indtog den røde løber i går til MTV European Music Awards iklædt den samme ‘Pearl Jacket’, som Offset fra Migos har på i musikvideoen til Katy Perry-samarbejdet ‘Bon Appétit’.

Jakken, der har 7.500 perler påsyet, er også et statement-piece i brødrene Julius og Victor Juuls efterårskollektion, og koster dig 8.450 kroner at gå klædt i.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

?❤️wicked love! @kreptplaydirty @konanplaydirty

Et opslag delt af Astrid Andersen (@astridandersens) den

Det er ikke første gang, at Krept & Konan kaster deres kærlighed på et dansk tøjmærke. I sidste måned blev de for eksempel spottet i Astrid Andersens quiltede hoodies.

Læs også: Rød løber: De bedst klædte fra MTV European Music Awards – og Rita Oras sats

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af