Rihanna og Slick Woods dyrker motorsport for Fenty x Puma

Rihanna og Slick Woods dyrker motorsport for Fenty x Puma
Slick Woods og Rihanna.

Sidste år udnævnte vi Rihannas Fenty-samarbejde som årets bedste kendiskollektion, både grundet de stærke designs og popstjernens enorme engagement, der er umuligt at overse, hvis man er én af hendes 60 millioner følgere på Instagram.

Nu er kampagnen til Fenty x Pumas SS18-kollektion landet i form af fire grynede billeder med en dominerende sportswear- og motorsportsinspiration og Slick Woods og Rihanna i front.

Tøjet er et mix af crop-tops, læderbukser, tights, motorcykeljakker og bodysuits, der i tråd med Rihannas personlige stil omfavner en farvestrålende farvepalet. Samtidig fokuseres der på retroinspirerede logoer.

Motorsports-looket får generelt en fremtrædende plads i forårets modebillede. Også Gigi Hadid dyrkede stilen, da hun for nyligt viste sin fjerde og sidste kollektion frem i samarbejdet med Tommy Hilfiger.

Den nye Fenty x Puma-kollektion lander snart.

Læs også: Rihanna bakker op om UGG-støvlens comeback

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af